Bebegimicin1 MyLoveBoy00 bensdw başarılı 3 ay 12 günlük bi öetsil bi maflor dönğşümlü verirdim ben 40 günlükten beri kullanırım artık eskisi kadar yok ama bazen çok zorlanır ıkınır kızarır bozarır yada gsz yapıcı bişey yediysem ozman veriyorum ben 6 damla veriyorum
Yasolinne MyLoveBoy00 İshal. Neredeyse 3 hafta geçmedi. Tahlilleri temiz çıktı. Doktoruna danışarak kullandım. İki gün demedi. Normale döndü. Gaz için kullanıldığını bile bilmiyorum. Gaz sorunu olmadı.
nefesinannesiii Bizimde gazımız vardı doktor önerisiyle kullandık bir kutu sonra ishal olur gibi oldu bi kutuda ben kullandım çok iyi geldi gazını çok rahatlatıyo
ikizlerinannesi2985 MyLoveBoy00 maflor ile maflor plus farklı bilginiz olsun. Bebeklere maflor plus, çocuklara maflor veriliyor. Eczaneye sadece maflor derseniz çocuk olanı verir. Başıma geldiği için biliyorum
unkurabiyesii MyLoveBoy00 ek gıdaya başladığımızda çok kabız olmuştu kızım. Doktorumuz maflor plus damla vermişti kabızlığı için baya başarılı yani bağırsak düzenleyici prebiyotik olduğu için her derde derman :)
DefneMeva0411 ikizlerinannesi2985 Şimdi baktım da bizde plus almışız rahatladım bugün başladım kullanmaya iyi gelir inşallah
MyLoveBoy00 ikizlerinannesi2985 benimki turuncu olanmiş artı işareti var bide yenidoganlarda kullanilir yaziyo benimki 2 aylik
ikizlerinannesi2985 DefneMeva0411 valla benim ikizlerime çook iyi gelmişti. Hiç gaz sorunu yaşamadık çok şükür. Senin bebişine de iyi gelir inşallah canım☺️
Themuallime 20 günlükken doktor tavsiyesi ile başladık 2 hafta kullandık fakat benim bebeğimin yüzünde ve vücudunda kızarıklıklar oluşturdu 😔
unkurabiyesii MyLoveBoy00 biz de tam tersi kabızlık için verdi ve düzeldi bizim kakası :) her bebekte etkisi farklı olabilir tabiki 😊