Canss3535 3 buçuk aylık çok ağlıyor banyo sırasında ya artık üzülmeye başladım sakinlesmiyor da. Suyu ılık yapıyorum. Napicam nasıl bir yol izlemem lazm
Bertasi25 Canss3535 benim bebeğimde ağlıyor ama ters çevirince yani sırtını dönünce susuyor öyle çok rahatlıyor ve izin veriyor yıkamaya bide her yerini yıkayın en son kafasına su dökün inşallah çözülür 🙏🏻
NukleerBaslikliKiz Canss3535 Başına en son su dökmeye çalışın. Su ısısını 37 derece olarak ayarlayın isterseniz
PrensesimEla Canss3535 eğer imkanınız varsa bebeğinizi kucağınıza alın duşa beraber girin. Hem ten tene temas olur hemde duş yapmaya alışır.
Canss3535 NukleerBaslikliKiz en son kafasını yıkıyorum ama yine aynı çıkmaza girdim çığlık çığlığa ağlıyor suyu da kontrol ediyorum 😔😔
oznr_mrc_umt Canss3535 bizimkide aynı elleri morardı bugün içim acıdı nefret ettim banyo ettirmekten öyle gördükçe üzülüyorum
Canss3535 NukleerBaslikliKiz hic sevmedi kuzum fileyle de denedim filesiz de denedim. Duştan çıkıyor kalbi güm güm içim gidiyor
Canss3535 oznr_mrc_umt bende vala ya nlcak bilmiyorum☹ yazda değil ki saatlerce suda kalsın alissn korkuyoruz hasta olacak diye
Klp Canss3535 ilk suyu derecsini 37 ayarlayin sonra alistirarak suyu yavasca dökün sarki fln soyleyin belki bu yaninda oldugunuzu o koruyacaginizi hisseder
Canss3535 PrensesimEla yani korkuyorum küçük ya daha eldiven taksam belki bide ev soğuk hasta olur banyoda odada yaptırıyorum ona
minikkuzum22 Canss3535 ilk başta benim kızımda korkuyor du canim. dalin kullanıyordum.çok ağlıyordu. Meğer gözünü yakiyormus kendimde deneyincede fark ettim.şampuan değiştirdim şimdi sıkıntı kalmadı.en son kafasını yıkasam da korku kalmıştı bi süre.
Tweetyy Canss3535 ben 24 gunluk bebeğimle giriyorum. banyoda tabure koyduk dusakabine, oturup kucağımda tutuyorum, dus başlığını çıkarıp suyu yarım açıyoruz esim yıkıyor bebisi. Bide böyle deneyin isterseniz. Alışana kadar şampuan kullanmayın korkuyosaniz
Aalya Canss3535 ben o aylarda fileye yatırıp yıkadım eşimle . Yüzüne su değdirmeden korkar diye yavaş yavaş dökuyodm en son başını yıkarken
Canss3535 Aalya bende öyle yapıyorum canım çokta dikkat ediyorum ama vücuduna değdiği an ağlıyor hatta filede uzandığı an
Seymaemre-asya34 Canss3535 Surekli yaptırın alışsın alismamis belli bizimki de öyleydi şimdi hiç aglamyr Sebamed şampuan kullanın kış ama olsun doğalgazı açın yaptırana kadar ev ısınsın biz öle yaptık şuan hiç aglamyr bile gülüyor kıyafetlerini peteğin üstüne koyun aç karnına olsun bebeğiniz birde parmak emerse o anda susuyrlar biz ağladığı da parmak emdi öle yaptırdık ama şuan Allah aşukur
Merve123m Canss3535 muzik eşleginde yaptirabilirsiniz ben denemiştim işe yaramistı.youtubede bebek sakinlestirici muzik yazarsiniz cikar.
Canss3535 Klp derece alacağım ya belki ayarlayamiyorumdur. Bol bol konuşuyorum seviyorum ama yok ağlıyor susmadan
Canss3535 @NukleerBaslikliKiz Klp sicak su travması var galiba nasıl cozucwm bu işi kaynanam ilk yıkadiginda çok sıcaktı tabi müdahalede edememistm sonradan fark ettm sezeryandm
Mlksd Canss3535 ilk yıkamada korkunca çocuklar genelde korkuyor bebegimi sagolsun ilk yıkamada filesiz yan bi şekilde suyun içine yatırdıkları için çok korktu agladı psikolog bebeklerde ilk yıkamada tramva bile oluşabiliyor dedi. Sonraki yıkamaları kendim yaptım sakince ilk elimle su sışrattım bacaklarına ellerine oladar ürküyorduki şaşkın gözlerle bakıyordu artık vücudunu yıkarken aglamıyor ama saç yıkamada basıyor çığlığı oda zamanla inşallah