ikizerkekannesi Denizulas-21 ikizlerim var 27 aylık seneye kreşe yazdırmayı düşünüyorum kreşte çok hasta olucaklar tahmin edebiliyorum bu yüzden 2 cocukta indirim vs oluyor mu fiyatlar nasıl birde
CatBoy Denizulas-21 Bizde yaptırmak istiyoruz Allianz tamamlayıcı sağlık sigortası ben eşim ve oğlum için ortalama fiyat nedir bilginiz var mı ?
Denizulas-21 CatBoy fiyat içim belirleyici olan sizin yaşınız oturduğunuz il oluyor genelde? Ama tamamlaycı sigorta çok pahalı çıkmaz 1500-2500 TL arasıdır
Dlkglkm Mammamiaa_ Merhaba ben Kasım sonu yaptırdım o zaman 4800 TL 10 taksit şeklindeydi.pesin ödemede bir miktar indirim oluyor.
Vlns Zeynep2035 her yıl eşimin çalıştığı yer yapıyor hem ben hem çocuk dahil. Daha önceki senelerde farklı bi sigortaydı , şuan Koç allianz, ve hamileyken 2li testlerin dalın ücretini ödemiştik ama bu sefer onları da ödemedik tamamen hepsini kapsıyormuş
askanne10 Denizulas-21 merhaba biz yaptırdık Oğlum için ama bilmiyorduk özel aşı karşılamıyor diye Anadolu sigorta siz biliyor musunuz hangisi özel açıları karşılıyor yine hamileyim ondan yaptırmak istiyorum
Denizulas-21 askanne10 merhabalar özel açıları karşılamıyor onu bizde cebimizden veriyoruz sadece şöyle oluyor doktor muayenesi ücreti vermiyoruz 15 TL + özel aşı ücreti şeklinde ödeme yapıyoruz
askanne10 Denizulas-21 onu oğlumda bizde hep öyle yaptık ama ben birinden duydum özel aşı karşılayan var biraz daha pahalı gibisi ama ben hangisi bilemedim
Tubarslan Denizulas-21 bende yaptirmak istiyorum özel aşılar, sünnet ve karşılayan bi sigorta var mi acaba ?
Denizulas-21 Tubarslan merhabalar benim eşim acente ona rağmen özel acıları ve sünneti karşılamadı cebimizden verdik şöyle oldu sadece doktor muayen ücreti için 15 TL + özel aşı ücreti
Denizulas-21 Tubarslan tamamlayıcı sigorta da özel aşı karşılanmıyor ama özel sağlık sigortasında karşılanıyor özel sağlık sigortası fiyatı da tamamlayıcıya göre pahalı çıkıyor tabi
Tazeannecik35 Denizulas-21 benimde iş yerimin bana yapmış olduğu özel allianz sigortam var bebeğim doğar doğmaz onada özel sigorta yaptırdım. Yalnız benim sigorta poliçemin kapsamı ne ise cocuğumunkide aynı biz ayakta tadavi , normal aylık muayene ücretlerin %80 ini sigorta karşılıyor geri kalanını ben veriyorum. Ama benim 10 kere bakılma değilde dilediğim kadar gidebiliyorum
Denizulas-21 Tazeannecik35 sizinki özel sağlık sigortası olduğu için durum bu şekilde. İki sigorta seçeceğiz var biri tamamlayıcı biri özel sağlık sigortası tamamlayıcı sigortanın fiyatı diğerine göre daha ucuz oluyor.
Tazeannecik35 askanne10 özel allianz sağlık sigortası karşılıyor ben çocuğuma yaptırdım ister anlaşmalı hastanede yaptırın isterseniz anlasmalı eczaneden aşıları siz alıp faturasını allianza gönderiyorsunuz