lavinya-lavanta21 Bugün bebeme bez Alalım dedik marketlerde bezler ateş pahası geçen ay aldığımız bez iki katı olmuş ya 😞 neyse en son başka markete gittik sleppy bez 120 adet 120₺ aldım Sizce de çok uygun degil mi şaşırdım neden böyle uygun fiyatı 😂
Kuzey06 lavinya-lavanta21 bende dün a101 kapidayi indireyim dedim bi baktim 4 numara bebem naturel 120 adet 99 tl. Dedim al ne kaybedeceksin. Guzel bezmiş hosuma gitti.
lavinya-lavanta21 elifinannesi95 pahalıya almışsınız ya bende stok yapıyım dedim uyguna bulmuşken onlarda fiyat yükseltmeden😊
lavinya-lavanta21 elifinannesi95 4 numara kullanıyoruz canım ben Diyarbakır’da yaşıyorum burda farQin market var ordan aldım tesadüfen bir bakalım bezlere dedik ve çok uygun
elifinannesi95 lavinya-lavanta21 daha da mı yükselecek benim kızım 2 büçük yaşında tuvalete alıştırmadım hamile kaldım falan zor geçti şu an bebeğim 9 aylık hala alıştıramadım ona 6 numara kullanıyordum bebeğime de 5 şu an yetiştiremiyorum ikisinede 5 numara alıyorum mecburen stokta yapamıyoruz bittiğinde alıyoruz ama gerçekten artık herşey o kadar pahalı ki napıcagımızı şaşırdık
lavinya-lavanta21 elifinannesi95 Allah yardımcımız olsun hepimizin vallah çok bu devirde çocuk bakmak bu zamlarda artık kendimizden kısıp sadece çocuğa odaklanıyoruz herseyin en iyisini ona yapmak için mahfetti bu zamlar hepimizi
elifinannesi95 lavinya-lavanta21 sıkıntı şurda ne kendimize nede çocuklarımza ekstra bişey yapamıyoruz ki yemeğe beze mamaya gidiyor bizim gelirimiz hiç anlamıyoruz artık millet nasıl geçiniyor Rabbim çok şükür şikayet etmek için söylemiyorum ama bizden daha zor durumda olanlarda vardır Rabbim hemizin yardımcısı olsun gerçekten
Melisa21 lavinya-lavanta21 gayet uyguna almissiniz dün 27 li bezi 60 liraya aldim 30 liralik bez 60 olmuş fiyatlar çok uçuk 🙄