Alminazli Kizlar yok artik dediginiz bebeginiz yaptığı ne var benim kızım 13 aylıkken sabah uyanip yanimdan gidip salondan sepete toplarini doldurup dusakabinde oynamaya girmis kalktim ariyorm cocuk yok banyo da karanlik baktim ki sepeti dista bırakmış toplar yaninda napiosn diyorm bıcı bıcı diodu yok artik demisti bide daha 1 hafta önce 17 aylik şu an tam bir turşu delisi evde turşu saklıyorum resmn neyse komşu turşu yapmış getirmis emziklisin tadarsin lafi gecti die mutfak masasina koydum salonda oturuyorz kizim da oturmus oyun oynuo kahve yapmaya girdim 2 dk sorna arkami döndüm ki masanin üzerine cıkmış o biberleri agzina tikamis gözünden yas gelio ver diyorm agzindan cikarsin die ımmmmm yapa yapa yedi cikarmadi onu indirdim masadan aglio daha verim die gulim mi aglim mi napacagimi şaşırmıştım 😓😂😂 sizlerin yaramazlar neler yapio
ikircikli_kircicegim Alminazli Ah çok var aklıma gelmez hepsi. 3,5 yasinda şuan lazimliga tuvaletini yapıyor. Sonra kalkmış lazimligi tuvalete boşaltmış icini suyla çalkalayıp dökmüş koymuş yerine. Bir de diyor ki anne tuvalet kağıdı bitmişti taktım yerine. Çok bilmiş kızım benim.
pikacuu Alminazli Düdüklünün içine girip oturmuştu. Sıkışıp kalınca sesini çıkarmayıp beni beklemişti bende onu ararken bu halde bulmuştum 😅
Eymeneylul0 Bi sudocrem maceramiz var her tarafina sürmüştü dün de baktim saldalyeyi çeke ceke mutfaga götürüyo dolap karıştıracak 😂
Alyahiram Eymeneylul0 daha 2 gün önce benim de kızım kremi her yere sürmüş ve ağzı yüzü saçları hep kremdi🥰🥰🥰
NurCum Bu Sabah 10 Ay 8 Günlük Oğlum Annemin Diktörgen Saklama Kabı El ve Dirsek Arası Boyutta Diyim Kadar Kutuyu Yere Koyup Masaya Çıkıp Suyunu Aldı Anlık Şoktan Bakakaldık Sadece Ondan Önce de Makineyi Boşaltıyordum Yanımdaydı Tabağı Alıp Ih Ih Diye Bana Uzalttı Eşim Diyor Seni Karakola Şikayet etcem Bebek İşçi Çalıştırıyorsun Diyor😁
Mommysharkdoodoodoodoo Bir gün babasıyla oynuyor sanıyorum mutfakta iş yapıyorum bi geldim ki eşim de bir yerleri toparlıyor çocuk duvarları olduğu gibi boyamış holde turuncular dalga dalga. Derin dondurucu, parke, duvarlar, fayanslar…
Sogancik Alminazli benimkinin değil de yeğenimin var. Banyosunu yaptırmıştık kuvvetini de banyoya koymuştuk ama suyunu boşaltmamistik henüz öyle duruyordu orda. Annesi mutfakta biz ikimiz salondayiz. Ben oyuncaklarını toplamak için sırtımı döndüğümde ortadan kaybolmuştur. Ablama sordum görmedim dedi panik halde ararken banyoda küvetin içinde 2 kumandayı yüzdürurken buldum 🤦 1kumandayi kurtarabildik diğerinin yenisini aldık 😀 şunu diycem asla ve asla küveti dolu halde birakmayin direk boşaltın. Biz o hatayı yaptık maalesef. Çocuğumuz o suyun içine düşebilirdi aklıma geldikçe yüreğim sıkışıyor.
Kado87 Sogancik biz onu dun yaptik bi baktik icine girmis kiyafetleriyle kendini yikiyor gulsemmi aglasammmiiiii
Asyagoknrhira46 Alminazli ben balkonda çamaşır asıyodum oda içerde televizyon izliyordu kapıyı açıp sen mutfağa git un kovasini mercimeği karıştır ortalığı savas alanına çevir oyna bir geldim şok oldum ve 20 aylık kapı açıp her dakka bir iş pesinde gülsem mi ağlasammi bilmiyorum 🤷🙆
Funda80 Asyagoknrhira46 yeğenimin birçok yaramazlığına şahit oldum. Mesela birgün tuvaleti gelmiş. Bi 5 dakika filan gecti daha çıkmadı mı tuvaletten dedik kapıyı bir açtık bir yandan tuvaletine tasla su döküyor bir yandanda aynı tasa çesmeden su doldurup içiyor aman yarabbiiii😱 Icerkende ohh buz gibi su diyor😂 sanarsın susuz bıraktık, ışık hızıyla çıkarttık hemen 😂😂
-erCansu- Alminazli genel olarak aşırı kuduruk ama ya ondan sebep alıştım bana yaptıkları garip gelmiyor. 🤣🤣🤣 1 bucuk yaşındayken dayısı balkonda sigara içiyodu bende mutfaktaydım dayısını balkona kitlemişti. 🤣 unutamadıgm komik bi anımız
Deletedmom896 AtaVeAnnesii İnan hala utanıyorum sürekli iç çamaşır çekmecemi alt üst ederdi hadi onu çözdüm başka yere kaldırdım şimdi de çamaşır kurutmalığına sulanıyor ve gerçekten çözümsüzüm ama bi büyüsün soracağım hesabını 😂
Dedimolabilir Alminazli cekmeceleri karıştırıyor. Dolapları açıyor ve abajurumu dusurmustu kirdi🤣🤣 birde tartıyı alip geliyor hep el cabuklugu cok gecen kardesime pasta aldik dogumgunu kutlicaz aninda el atti 😂😂