Musaninannesi Kızlar merhaba bebeğim 8 aylık. Hiç-bir rahatsızlığı yok durduk yere ateşlendi ☹ alt 2 dişi var ben dişten olduğunu düşünüyorum başına gelen var mı ?? 37.5 -38.4 arasında gidip geliyor ateşi
Deletedmom0099 Musaninannesi 3. güne kadar devam ederse mutlaka gidin. ilaçla düşüyor mu yoksa inatçı mı? bende diş sanarak bekledim kanında enfeksiyon varmıs meğerse, diş ateşi 2 gün sürer en fazla dedi doktor
Canlarim41 @Musah bende öyle ama bugüne naninannesi#17733404 Musaninannesi ah benimde yavrum ateşli 39 gorunce hastaneye gittim garbın enfeksiyon kapmış 3 gün bekledim hem dış ates yapmaz
ikitostikannesi Musaninannesi bi kaç gün önce bizde oldu düşmedi ateşi diş dedim kendi kendime sonra götürdüm kanında enfeksiyon çıktı
Musaninannesi Deletedmom0099 bugün ilk gün canım Sabah düştü ama şuan pek fayda etmedi. Doktorum yüksek olursa 2 ölçek calpol verebileceğimi söyledi verdik bekliyorum.
Pinarnehir Evet bence de distendir ama benim kizim hem cok ağlıyordu uyuyamıyorsu baya kötü geçirmişti ayni anda hem alt 2 hem ust 2 cikardi tam 3 gun sürdu ates gecti ishal oldu 1 2 gun sonra o da gecti şükür cikti disler
Musaninannesi Pinarnehir günde 1 kez kaka yapıyor ams bugün 3 kez yaptı .. nasıl düzelecek bilmiyorum ama ateşten çok korkuyorum
Deletedmom0099 Musaninannesi kaç aylık? bana hiç 2 ölçek diyen olmadı. 6. hastalık geçirirkende 39lara çıkan ateşi olmuştu hatta
Asuyar Musaninannesi canım iki ölçek çok değil mi 10 ml eder iki ölçek. 7 yaş kızıma şuan bile 5 ml den fazla vermıyorum
Angelll35 Musaninannesi kakası dişten olabilir benim kızımda diş çıkaracağı zamanlar günde 3 kez kaka yapıyor ama ateş için bişey diyemeyeceğim diş zamanları biz çok ateş yaşamadık ama ateşlenen de var siz takip edin arkaşların dediği gibi 3 gün içinde düşmezse başka sebepten diyorlar 38.5 a kadar ateşe telaş yapmayın ılık duş aldırın 4-6 saat arayla bir calpol verin
Pinarnehir Musaninannesi evet bizimki de iyle oldu iste atestem sonra ishal geliyor ama atesi 38 i gecince verdim ben calpol 1 cay kasigi cok sukur hemen düşürdü hep
Pinarnehir Musaninannesi ama 3 günü gecmemesi gerekiyor isalinde atesinde takip edin mutlaka yoksa baska enfeksiyonu düşündürür
Deletedmom0099 Musaninannesi benim kızım 18 aylık 2 ölçeği ilk defa duydum açıkcası ki 4-5 kez yüksek ateşli zamanları olmuştu, bilemedim 😬
Musaninannesi Deletedmom0099 yani doktor geçen bronsiolit olmuştu ve yine atesi vardi eger düşüremezsen 2 ölçek ver dedi.
Wolverine Deletedmom0099 10 kiloyu geçmiş bir bebek olduğu için öyle söylemiştir doktor. Her 10 kilo ya 1 ölçek şurup içirir, 13 kiloya 1.5 ölçek yeterli olur. Ancak. Etki etmesi icin
Aselimmm3434 Musaninannesi ateş-i dişe bağlamayın idrar yolu enfeksiyonu da olabilir yada kulak doktora götürün bence