Esin1521 2 aylik bebeginizin uyku duzenleri nasil anneler? Ilk gunlere gore degisim varmi uykusunda hareketlerinde
Merveensarelisa Esin1521 iki aylığız bir aydır gündüz hiç uyumuyor sadece memede beş dakika on dakika flan gece uyuyor sadece Reflü kansızlık var ondan olablir dedi doktor
Bkmezc Yeni iki aya girdik uykusu var ama uyumuyor gündüzleri uyurdu memeden bırakıp yatağa koyuyorum en fazla 15 dk uyuyor sonra uyanıyor
Pembemandalin Bkmezc ayyynı biz.. 10 gündür Ayakta kucakta her şekil perişan dalıyor yatağına koyuyorum çığlıklar 10 dk sonra kalkıyor anlamadım.. Evet gazlı bir bebek ama ilk zamanlar böyle değildi yine de uyurdu şimdi öğleden Sonra uyur ikindi vaktine kadar sonrasında uyumaz gece 3 4 lere kadar.. Aşırı yoruldum kucağımda tutmaktan 😪
fairytaleofthestars İki ayımızın dolmasına on gün var.Akşam 6.30da banyo yaptırıyorum emip uyuyor gece 2ye kadar. Sonrası savaşıyor uykuyla,direniyor,bölük pörçük
Pembemandalin Bkmezc bizde böyleydik ikinci haftadan beri makat darlığı var denildi çok gürültülü ve gazla çıkarıyordu buji verildi şimdi biraz daha rahat gibi..
Duygu-66-Tumer 2 ayligiz. Gunduzleri yarim saat uyanip kalkiyo bölük pörçük. Gece saat 1-2 gibi anca uyuyoz🤪
Bkmezc Pembemandalin aynen çok gürültülü bizimkinde makat darlığı mı dedi doktor bizimki yeşil kaka yapıyordu birde kan görüldü süt kes dedi yarın kontrole gidicez o zaman bu durumdan bahsedicem