Kaderrrrrr23 Arkadaşlar merhabalar öncelikle Perşembe günü Allah nasip ederse kolonoskopi olcamda yarın 3 günlük sıvı diyeti var daha önce olan varsa fikir verebilir mi diyet hakkında
Kubrik5734 Kaderrrrrr23 ben bundan 4 sene once oldum ama diyet falan yapmadm sadece bir ilac verdi siviyla karistirmam icin 2 gun onu yapmistim yanlis hatirlamiyorsam onun disinda kolonoskopi hic acitmiyor hic korkma hisetmiyorsun bile sadece icine gsz verirken bir karin agrisi hisediyorsn okdr
Mervenis Kaderrrrrr23 puturlu hicbirsey yememen gerek..kolonoskopi sirasinda rahat gormeleri icin gida olmamasi gerekiyor..ben sabah aksam corba icmistim 😔 sonrada lavman yapiyosun zaten ama korkma aci falan yok cok gecmis olsun
gamzeli34 Kaderrrrrr23 ben de yaptırmıştım sadece geceden 1 gün önce ilaç almıştım, yarı baygın oluyorsunuz zaten hiç birşey anlamıyorsunuz, endoskopiden kolay, stres yapmayın
Kaderrrrrr23 Mervenis teşekkür ederim nasıl bi çorba tanesiz dedilerde bi kaç tarif yazar mısınız rica etsem
Mervenis Kaderrrrrr23 tavuk suyu yada un corbasi hani salcayla yapilan varya ekmeksiz ve tanesiz sehriye falan koymayin sakin baska corba icmedim 😔
Mervenis Kaderrrrrr23 bide komposto yapip icebilirsin bide haslanmis patates yiyebilirsin sabah kahvaltida oyle yapiyodum komposto haslanmis patates..meyveleri suda haslayip meyvelerini dok ama sadece suyu