245 Kizlar kisir bulgurunu kac bardak bulgura kac bardak su koyuyorsunuz hamur olmasini istemiyorum. Tariflerdede hep farkli hepsi.
Bebegimicin1 245 nefis yemeklerden wlif atalarınkini dene çok güzel oluyor ben yapacağım zaman onunkini yapıyorum yiyenşerde beyeniyo ama ezberden tarifi yok
Zumramm04 245 kişi başı 1 çay bardağı koyuyorum üzerini az geçecek şekilde su koyuyorum hep aynı yaparım güzelde olur
245 Zumramm04 Benim.herseyim ölculu ya goz karari yapamiyorim.bi tarifte mesela 3 cay bardagi bulgur 3 cay bardagi su diyo
245 Minikumudum Yarin misafirlerim var 2 bardaga 2 bardak sicak su koyim o zman hamur olmuyor dimi oyle. Yengemde 1.5 a 1 koyiyorum dedi ama
Rizeli53 245 bardak kullanmıyorum leğene bulgur döküyorum üstünü geçecek şeklinde de su ekliyorum daha dokunmuyorum
tekboynuzluat 245 ben göz kararı yaparım. Ne kadar bulgursa üstünü azıcık geçeçek kadar kaynar su koyarım tane tane olur
Esen3535 245 1 su bardağı bulgura yarım su bardagi sıcak su koyuyorum tam oluyor her seferinde en az yarım saat bekletiyorum
ymn2019 245 bende aksine islak severim bol ekşili acili ve kırmızı biber salçali 1 su bardagna bir su bardağı ölçüm sız yaradan biraz fazla koyarsanız kıvamında olur
245 Hazelnur29 Bende oyle yapim 1 e 1 2 e 2. Hem kafamda kalir bu ölcu.islak olmuyor dimi.hafif diri guzel cunku