Canss3535 Yaptirmayi düşünüyorum hafta bir kesin pişik oluyor çok ıkıniyor ağzının etrafında sivilce gibi yaralar oluyor kakasını sesli yapiyor. Devlette yaptircam da çocuk doktorunun alan açması lazımm mi yoksa direk randevu alıp gidebilir miyim 3ay15 gunluk
Kubrahr Canss3535 önce bi çocuk doktoruna götür kan tahliliyle baksınlar. Yüksek çıkarsa onlar yönlendirir zaten canım. Bebeğin ufak deri testi yapmayabilirler yada doğru sonuç vermeyebilir
Tosbikella Canss3535 valla devleti araştır devlette yap derim İnan yeni ek gıdaya geçtik özele gidelim dedik bi girdik 2 bin ödemeye yapıp çıktık sonuc hüsran
Bebegimicin1 Canss3535 kandaki alerji değeri yükseksede açıyolar illa kakada lan görülmesi şart değil
Bebegimicin1 Canss3535 çocuk doktoru kan alıyor değeri yüksekse yandal polikiniği için sıra açtırıyo ben normalde özelde yaptırmıştım 6 aylıkken grnel konturol diye götürdğm 2 yaşında kan aldıkşarında alerji değeri birwz yüksek çıkmış egzmaalarıda vsrdı zatrn sıra açtı aldım 8 şubatta tekrsr gidicem ozman da alerji testi yapıxak doktor