Leyla0613 Yaşayan varmı anneler Bebeğim 7 aylık reflüsü vardı hep kusardı önceden ama 6. Ayında sonra nerdeyse bitti bugun banyo yaptırdıktan sonra baya kustu üşüttüğünümü gösteriyor acaba yaşayan varmı?
Leyla0613 GiybetReis her zaman ki gibi yıkadım dikkat ediyorum yutmamasına ama olabilir mi acaba ilk kez böyle oldu
Elmass42 Leyla0613 anladım tok ise genelde olur diyecektim ama ac diyorsunuz bu konu hakkında bilgim yok
Leyla0613 AloeVera evet biraz ekşiydi inşallah öyle olmamıştır evin ısısıda çok iyi ilk kez oldu korktum daha yeni iyileşti
AloeVera Leyla0613 korkma arada öyle olur devamı olmasın yeterki ateşini kendisini sürekli kontrol et olmadı doktora götür için rahat etsin ben şahsen sabah direk doktora götürürüm evham konusunda bir numarayımdır😂😂
Leyla0613 AloeVera aynen bende öyleyim ama hastaneler hastalık kaynıyo oğlum yeni çok ağar grip atlattı artık paranoyak oldum hastamı hastamı olcak diye
AloeVera Leyla0613 allah yardımcın olsun canım birşey olmaz inşallah hasta olsa huzursuz olur ağlar ateşi olur