Melishilal Kızlar bebişim 50 gunluk bır erkek hıc ıcmıyorum ama ınsanlık halı canım kola fanta vs cekıyor bir kutu ıcsem sıkıntı olur mu lütfen yardım edın 🥲👼🏻💕
Bal-Kaymak Melishilal ya kötü örnek olabilirim ama ben içiyordum 😬 çok canın istediyse iç ama istersen bir kutuyu bitirme.
Wolverine Melishilal iç canım birşey olmaz, herşeyin abartisi zarar. Fazlaya kaçmadan ye iç herşeyden ☘️
Hazelnur29 Melishilal ben içmiştim bir ferahlatmisti beni neyse o 😂emziriyordumda bişey olmaz zehir ičmiyorsunya veya içki
Zeyneptoprak Melishilal kötü örnek gibi olmasin ama canımın istediği bı çok şeyi yedim içtim emzirirkende hamileyken de ama nefis koreltcek kadar
FHKK Melishilal canım bardağa koy biraz gazı gitsin ya da biraz su ekle öyle iç, nefsin körelsin sütün çeker kıyamammm
Melishilal FHKK ay vallaha resmen fanta aşeriyorum korkuyorum da ona gecer dıye ama azcık ıcıyım barı cok sağolun 🥰🍼🐣
Bal-Kaymak Melishilal ederim ederim ama gazı olur 🙈 ama şöyle diyeyim sen ne kadar sakınırsan sakın ilk 3 ay gazı olucak. Gaz masajı yaparsın ☺️
Lilababymom Melishilal asiri gaz yapar caniniz çekmeyecek kadar icin ama çok fazla içerseniz bebeğinizle zor zamanlar yaşarsınız bence 😊