Babyluna Bu aya kadar bebeğim çok sakindi ek gıdayı cok güzel başlamıştık ama bir haftadır huysuz geceleri sürekli uyanıp uyumuyor ek gıda reddediyor evde bizim yaptığımz şeyleri yiyor ama :( napıcam 4. Ayda bile böyle zorlanmadım
Dincer-Efe1 Babyluna diş çıkarıyor olabilir mi acaba genelde bu şikayetleri diş çıkarma da söylüyorlar üst dişlerde genellikle
Esomi Babyluna korkutmak istemem ama gece uykusunun bozulması 8. Ayda başladı 11. Aya kadar sürdü. Beşikte sürekli hareket halindeydi. Durmadan dönüp duruyordu. Gözleri kapalı oturup geri yatıyordu.
Babyluna Seymacr sanki karnı ağrıyor gibi uyanıyır ama öyle bşy yok cnku kaka yapmış oluyor hergun ve kabız değil. Tetagil veriyorum dişte değil
cnsgrn Esomi bizde 8 ay 24 gunlügüz hic dalmiyo uykuya ayagimda yada memede veya gögsümde uyuyo ama besige koyuyorm uyaniyo agliyo valla kafayı yicem kollarim da pert artik. Gündüz uykusu desen az veya günü gününü saati saatini tutmuyo😔
Babyluna Esomi gece uykusuna zaten cok zor dalardı ama en azından gece uyanıp 2 saat uyanık kalmazdı 4 te uyanıp 6.3” da uyudu gözlerm yanıyordu
Babyluna -etttigancaa1 aynen o zaman hiç sorun yaşamadım en güzeli 5-7 8 de değişti çok geriliyorm artk
cnsgrn Babyluna masallah nazar degmesin de gecen hafta rahatsizlandignda biraz azaldi yemesi ama şimdi iyi. Emiyo hemde 3 ögünde ek gida yiyoruz
Adaduru Babyluna biz de 8 aylık olduk aynı şeyleri yaşıyoruz uyku huysuzluk hiç bir şey yemiyor iştahsızlık var
Babyluna cnsgrn bizde öyleydik yani iştahlıydı ama garip şöyle benm yaptılarmı yemiyor ama tencere yemeği istiyor
cnsgrn Babyluna bizimkinde de bu aralar var aslinda o durum onlara özel yaptgmz icin pek sevmiyolar galiba tatsiz geliyo ama bizimkiler normal haliyle istiyo olabilirler ben verilebilcek gibi olanlardan yediriyorm valla🙂
Ahriek Babyluna 7 ay 28 günlüğüz bizde de 3 gündür durum aynı ama dün baktım sol alt dişi gelmiş patlamış bakalım eğer bugün de saat 3 civarı koparsa dış değil atak diycem artık Allah yardımcımız olsun ne meme ucum kaldı ne kolumda güç😞😞