Yenidoganbakimi Beslenme sonrası gazını illa geğirerek mi çıkarmalı yoksa alttan çıkarsa yeterli olur mu? 40 günlük osuruyor ama ağızdan çıkaramadı gazını uyudu devam etsem mi sırtını sıvazlamaya
Banu43 Yenidoganbakimi bana hemsire onemli olan agizdan cikarmasi dedi ama bazen hic cikmiyo sadece alttan çıkıyor olsun cikariyorya ona bak
Zolizo Yenidoganbakimi ağızdan atamadığı gazı sindirip alttan çıkartıyor bebekler. Bazen sıkıştırabiliyor bağırsak gazı, hatta 3 4 aya kadar sıkıştırabiliyor. Siz olabildiğince sırtını sıvazlayıp çıkartmaya çalışın.
Yenidoganbakimi Banu43 ya çok uykusu var hemen uyudu alttan baya pırt pırt yaptı 20 dkdır dik şekilde omzumda uyuyor çıkartmadı yatırayım diyorum artık :/
Yenidoganbakimi Zolizo öyle mi teşekkür ederim yaklaşık 20 dk sırtını sıvazlayıp çıkarmaya çalıştım fakat uyuduğundanmıdır nedir bugün çıkartamadı gazını üstten
Zolizo Yenidoganbakimi olsun öyle zamanlarda mecbur alttan çıkartıcak. Siz olabildiğince ağızdan çıkarttırmaya çalışın.
Arminisbtrn 20 günlük bebeğim ve çok gazlı d vitamini de gaz yapıyor diyorlar acaba gaz yapmayan bebeğim için önerebileceğiniz d vitamini var mı acaba
Arminisbtrn Yenidoganbakimi bazıları yapıyormuş çevremdeki herkes öyle dedi bana bebeğim normalde de gazlı bir bebek kendi gazını d vitamininden önce rahat bi şekilde çıkarıyordu ama şuan uykusunda bile sürekli bi ıkınma halinde hemen uyanıyor 😔
sedaozdemr Ocean 400 iu oneriyorum gaz yapmiyor içeriğinde zeytinyagi var.. aile hekimlerinin verdiginde siviyag vs oldugu icin onlar gaz yapıyormuş ben 2 haftadir oceani kullanıyorum bi deneyin cok iyi