Tuna_tuna Merhaba kızlar doğum yapalı 5 gün oldu ilk 2 gün memeyi aldı şimdi 3 gündür memeyi kabul etmiyor süt sağıp kaşıkla içiriyordum baktım yetişemiyorum biberonla vermeye başladım sütü, ne yapmalıyım sizce😭👩🏻🍼
Mucizemm344 Tuna_tuna canım sağıp verme bende verdim başlarda ememiyordu sarılık vs oldu idik biberonu bıraktırmak çok zor oluyor şırınga ile vermeyi dene istersen
asude456 Tuna_tuna canım biberon verme ben o hayatı yaptım şuan biberona aşırı alıştı şiringa ile ver mutlaka tutar memeni
Doga0812 Tuna_tuna canım bende ayni şeyleri yaşadım sarılık oldu memeyi tutturamadım çünkü göğüs ucum yoktu şişmiş ti baya Bi veremiyordum sarılık olunca yine siringayla devam ettm ama baktım olcak gibi değil boğuluyorduda biberon verdim göğüs ucu silikonlada emzirdim şuan zorluyorum tutması için göğsümü tutup bırakıyor bırakınca tekrar istiyor vermeyince ağlıyor
Seyhaa Tuna_tuna kaşık biberon veya eds sistemi ile verebilirsiniz biberona alışır ise memenizi reddedebilir.meme reddi için uykulu haldeyken memenizi teklif edin.
Tuna_tuna Mucizemm344 ilk bebeğim çok ağlıyor dayanamıyorum çok tecrübesizim ne yapacağımı şaşırdım 😭
Mucizemm344 Tuna_tuna benimde öyle idi canım İnan ben 2 ay sağıp verdim nerde ise ama emmesi kadar süt olmuyor.Ve belli zaman sonra meme uçların kötü oluyor.Şırınga ile denesen.veya kaşık biberonlar var onlar nasıl olur bilmiyorum