Merveyselkaya 2022 kpss başlamak istiyorum Türkçe ve matematik iyi diğer dersler sıkıntı çekiyorum bebegin 4 ay 25 günlük nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım hangi kaynaklar iyi yardımcı olur musunuz ?
urazinannesiii Merveyselkaya bende başlayacam artık cumartesi günü kitap set sipariş verdim. Kendime bir plan oturtmaya çalışacam. Benim de tarih baya sıkıntılı ona ağırlık vermeyi düşünüyorum biraz. Oğlum 16 ay 7 günlük bu arada
Dmt-01 Merveyselkaya benim hocam yayınları iyi youtubeda videolarıda var faydası olacaktır ben benim hocam yayınlarına çalıştım sadece ve atandım 2018 kpss ile atandım
seydaac Merveyselkaya ben de bu yıl girecem inşallah. Benim hocam video dersleri izliyorum. Tarih çok sıkıntılı idi benim onu da Selami Yalçın var YouTube da ondan çalışıyorum epey ilerleme kaydettim. Tavsiye ederim.
urazinannesiii Alyam1006 matematik iyi kötü oluyor ama tarih bir türlü kafama girmiyor baştan beri hep ağır gelen bir ders oldu bana. Kolaylıklar dilerim bu arada. Hangi bölüm
Merveyselkaya Dmt-01 bende bakayım videolarına Peki soru bankası tercihleriniz neydi ve nasıl ilerlediniz acaba programınız neydi
DunyaHusna07 Bende çalışıyorum kızlar gerçi çalışmaya çalışıyorum diyebilirim Alman Dili ve edebiyatı mezunuyum Nisan’da YDS var önce ona caliscam o gectiikten sonra kpssye devam inşallah
urazinannesiii Merveyselkaya ben Kr diye bir yayın var konu anlatımı detayı değil ama not defteri adı altında kitapları var onları sipariş verdim bir de aynı yayının soru bankasını aldım. Elimdeki soru bankası bitince benim hocam yedi iklim yargı diye devam etmeyi düşünüyorum
Dmt-01 Merveyselkaya yine aynı yayınevinden soru bankası almıştım ben her konunun videosunu izleyip soru bankasından o konunun sorularını çözüyordum