Eymosunannesi Merhaba Anneler İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Tavsiye edeceğiniz memnun kaldığınız bebek fotoğrafçısı varmı özellikle Beylikdüzü tarafı..
lalbg Eymosunannesi ben de Avrupa yakasında oturuyorum. Ama Ataşehir’de çekim yaptırdım. Eğer isterseniz Ayşegül Özdemir☺️
1bebek1annee Eymosunannesi Küçükçekmece,Buket Polat.😍 Yenidoğan çekimine gitmiştik ve harika bir iş çıkarmıştı👏🏻
abnztb Eymosunannesi Anadolu yakası Ataşehirde Gizem Güzelce Topkara var. İnstagramdan sayfasına göz atabilirsiniz. Ben oğluma orda yaptırmıştım. Kendisi hem işinde çok iyi hem konseptleri çok iyi hem de çok tatlı birisidir. Biz çok memnun kalmıştık.
abnztb Eymosunannesi benim seçtiğim paket 1200 dü sanırım. Albüm yaptırmamıştım ama isterseniz albüm de yapıyor ama o da ekstra ücretle. Şu an fiyat zamlanmış olabilir. Bir mesaj atıp bilgi isterseniz size fiyat tablosu gönderiyorlar kendinize uygun bulduğunuzu seçebilirsiniz.
1bebek1annee Eymosunannesi 3 farklı konsept bebek çekimi ve aile çekimi yaptırdık. 2 mini albüm,1 büyük albüm ve seçtiğimiz 1 fotoğrafı büyük poster şeklinde yapıp eve kargolamıştı Buket hanım. Hepsine 800tl ödemiştik temmuz ayında.
Bensum Eymosunannesi albüm yoktu mini aile çekimi vardı. 3 konsept 400 lira ödedim ama şu an zam geldi. Ben önceden rezervasyon yaptırdığım İçin eski fiyattan ödeme yapmıştım
dlkmstf Eymosunannesi Şişli’de yeni açılan bir fotoğrafçı var.Hemen Okmeydanı Araştırma Hastanesinin yanında.Biz gittik çok memnun kaldık.Piyasaya göre fiyatları uygun yeni açıldığı için.Çok tatlı insanlar fotoğraflar da çok içime sindi açıkçası 😍 @Babylove.studio_tr ' den bakabilirsiniz.