Gmze1998 Lavanta yağı yaptım peteğin suluguna damlatın azcik serum fizyolojik yaptım temizledim ama hala uyurken hirliyor uyuyamiyor başka öneriniz var mı Sabahta keçi boynuzu özü verdim sabah
aselsmommm Gmze1998 burun spreyi denediniz mi? Her 2 saate 1 bende sikiyorum. Okaliptus yagi aldim. Yattigi yere damlatiyorum. Yattigi yeri yuksek tutun. Varsa reflu yatagi bu durumda cok iyi.
Sarelinagis Gmze1998 Yatağını diklestiriyorum ben burnu tıkalı oldumu altına destek koyup birde cold mix diye damla var yakasina bide buhar makinasına bir damla damlatiyorum açıyor o kokusuyla
Zey66 Yüksek yastıkta yatırın bebeğinizi soğanın üzerine karanfil batırıp koyun basucune bide zeytinyağının içine sarımsak dövün koyun 1 saat beklesin ayak tabanlarına sürün çorap giydirip yatırın çok iyi geliyo
Gmze1998 Zey66 Alalh razı olsun kuzum ya bir tek sen yazmışın 2 gündür gece uyumuyor gündüz uyumuyor bittim valla
Zey66 Gmze1998 Ne demek inşallah çabucak iyileşir yavrunuz eğer 1 yasini geçtiyse 1 tatlı kaşığı bal yarım şeker kaşığı zencefil 1 tatlı kaşığı limon 2 yemek kaşığı ılık su hepsini karıştırıp icirin burun akıntısıni kediyi gribe boğaz ağrısına enfeksiyona çok iyi geliyor
Gmze1998 Zey66 malesef alerjik bir bebek bala alerjisi var aynı zamnda egzamaylada uğraşıyorum 2 haftadır şimdide burun tıkanıklığı geldi sıra limon icirdim azcik yatmadan önce
Gmze1998 aselsmommmbuyuk kuzum benim kızım 2 yaşında yastık sevmiyor ya dün yatırdım öyle yuvaliyor hemen kendini 🙄birde sırtını ovala diyor sabaha kadar ovaliyorum başka türlü uyumadı dün eşime bırakıyorum azcik uyuyalım diye beni arıyor eziyet ediyor devamli
aselsmommm Gmze1998 benim kizim henuz 1.5 aylik. Cok cok zor burun tikanikligi. Hafiften yagi elinize surup burnuna koklatin, aciyor biraz olsun tikanikligi. Burun spreyi ise yarayacaktir sizde de ama. Dogal deniz suyu, tuzlu su ztn sprey.
Gmze1998 aselsmommm yarın alayım kuzum eczaneden olmazsa yoksa uykusuzluk başıma ağrı yapıyor dayanamıyorum artık
Gmze1998 Sarelinagis buhar makinesi almadı eşim petegine suluk Alaçam dedi inatlasri benimle olmazsa aldırmayı düşünüyorum
aselsmommm Gmze1998 sizi cok iyi anliyorum. Eczaciya cocuklar icin burun spreyi dediginizde verecektir hemen. Insallah kisa surede iyilesir yavrunuz. Ah annelik… Hem oylesine guzel, hem de o kadar zor ve yorucu ki… Cok gecmis olsun…
Sarelinagis Gmze1998 Sulukta iş görür cold mix de etkili ben bile kullanıyorum grip olunca suluguna damlatirsiniz bir doktor şey demiş bir plaj havlusunu ıslatın peteğin kenarına asın en güzel o nemlendirir diye
Gmze1998 aselsmommm sormayın kuzum ya birde kalp hastasıyım 2 gündur ayaktayım fenalasmasam balı diyorum evde eşimde yok yanımda gözünün içine bakıyorum resmen ama beni dinlemiyor hasta haliyle gidip mermere yatacakmis gece gece ona inat etti uyandı