010203 Yasemn91 benim değil de çok yakın arkadaşımın ihtiyacı var 6 aylık hamile ve hala markette çalışıyor malesef hayat herkese adil davranmıyor
Yasemn91 Defnecim kangurunun markası kraftın sadece oğlumda kullandm kızım şuan içinde durmadığı için satıyorum hiç biyerinde bi sıkıntısı yok
Kayrarel Yasemn91 beşik ihtiyacı var tanıdığımın bugün ikizleri olacak ve hala beşikleri yok hayrınıza vermek isterseniz aracı olurum
Adenalara Yasemn91 ben kızıma bugün pilsanın kaydıraklarından aldım küçük geliyor diye ondan mı bassettiniz
Kumsallina Yasemn91 benm kanguraya ihtiyacım var bana göre biraz pahalı oldugu için alamadım cüzü Bi miktarda parayla da alabilirim
Mucizeana Yasemn91 çok pahalı satıyosunuz yalnız. Aldığınız ücretin yarısı bile değil. Hiç kullanmamış olsanız bile ikinci el sonuçta. Şahsen ben size 120 vericeğime 50 daha katar 170e sıfırını alırım.
Ecezgiolcan Mucizeana kesinlikle haklısınız,ikinci el h kullanılmamış olsa dahi yarı fiyata veriliyor üstelik oğlunda kullanmış.Neredeyse sıfır fiyatı 🤭
Simaydilan Yasemn91 beşiğe ihtycm var kızım yerdr uyumuyo sallamaya alışmış. Hamagimiz vardi artik Kullnmyorm kendini atıyor hamaktan . Şimdiden Allah razi olsun