NehirinAnnesiii Kızım 9 ay 1 günlük 68 cm 8 kilo Doktorumuz kilosu biraz düşük dedi boyuda biraz geride dedi sizin bebekleriniz nasıl acaba kızda erkekde boy kilo farkediyor kız erkek diye belirtirmisiniz
Arenbuse58 NehirinAnnesiii benim erkek 7 aylığız 8400 74 cm bence aileyle alakalı bir durum bizde herkes uzun boylu 😌
Mutluefe NehirinAnnesiii bizde aynıyız erkek bebek 9 ay 20 günlük 70 cm boy 9.5 kilo kilo normal ama boyu kısa dedi doktorumuz
Melikeeeecansuu NehirinAnnesiii 6 bucuk aylokken oglum 8900 72 cm dı. Şuan 8 aylık olacaz gıtmedık daha
NehirinAnnesiii merhabacanim ya üzülfüm acıkcadı doğumdan bir iki ay sonrası bile %90 lardaydı boyumuz şimdi kafama takıyorum
Nihal0606 Kızım 3 aylık 7700 gram boyu 64cm anne sütü. Bence sağlık durumu iyiyse demekki minyon bir bebek 🌼Kızım kilolu ama kalp ve akcigerinde problem var. Sağlıcakla büyüsünler yeter💐
EngineerMommm NehirinAnnesiii benim bebegmde 9 ay 2 günlük kız 8 kilo 68 cm ama bana kötü falan diye bişey dmedler
NehirinAnnesiii EngineerMommm aynı boy kilodalar ne bilim doktorumuz öyle söyleyince takıntılıyımda biraz taktım bnde 😔
Civciv21 NehirinAnnesiii bebeğiniz ne zaman doğdu, ben gelişimde güneş enerjisine çok inanıyorum. Aileler yeni doğan beneklerini güneşe çıkarmaya korkuyorlar çok yanlış düşünüyorlar
Hbbknk NehirinAnnesiii her bebeğim doğum kilo ve boyu farklı aynı olmaları benzer olmaları beklemez 4 kilo doğanla 2800 doğan aynı olmaz 9 ayda persentil tablosundan yararlanmanız lazım en doğrusunu o gösterir
daisymomm NehirinAnnesiii 5.ay kontrolünde kilo 7800 boy 66cm Kız Bebek. Bebeğinizin sağlığı yerindeyse kendinize sorun yapmayın. Sağlıkla büyüsünler 🌸