BuketMina Kızlar merhaba, 10 aylık kızımın kakası beyazımsı. İnternete girdiğimde çok korkunç şeylerle karşılaştım. Bu durumu yaşayan var mı?
Ohaezgi BuketMina tam bembeyaz mı? Benim kızımda geçende beyazımsıydı ama tam değil beyaz sarı gibi 11 aylık kızım benimde. İlk gördüm korktum ama sonraki kakası normaldi. Takip edin ilk defa mı oldu?
Miniklerim123 BuketMina mikrobik bir kaka sizinki doktora danışıp probiyotik tarzı tozlar var büyük bir ihtimalle kaka tahlili sonrasında verecektir
HamzasMomy BuketMina doktora danisilmasi gereken bir durum. Bizimde o aylarda 1 defa öyle olmustu. Acemilik o zamanlar et sulu yağlı bir çorba icirmistim onun yağı yüzünden geldi ve hatta kusmustu. Ama doktorunuza danışın ihmal etmeyin
BuketMina Ohaezgi bizimde bembeyaz değil. Sarı gibi beyaz gri gibi değişik bir tonda. Doktorumuza görsel attım takip edelim kakasını dedi.
Toprakbey BuketMina başıma geldi beyaz kaka sonrası ishal olmuştu kanlı mukustu hep. Mutlaka doktor görsün geçmiş olsun 🌸
Lilos BuketMina sanıyorum 10. Ayda olmuştu oğlumda da. Ertesi gün doktora gittik tahliller ultrason vs bakıldı. Sorun yok denildi tekrarlarsa mutlaka getirin denildi. Safra kesesiyle alakalı olabiliyormuş. İhmal etmeyin bence gidin bir doktora.
BuketMina Lilos ilk kez karşılaşıyorum bende. İnşallah bir daha karşılaşmam. Sizde bir daha tekrarladı mı?