Balkupum00 Kızlar sık sık başım dönüyor uykusuzluktan kendimden geçiyorum bebeğimi koltuga koydum düşmüş kendime gelince hemen aldım ama çok şükür şuan Bi seysi yok 2 saat uyutmadimm sabaha kadar uyumayacağım başına gelen varmı hic
Utkucan Balkupum00 yani böyle bir durumunuz varsa yere koyun en azından yada hemen park beşiğin içine falan koyun birde doktora gidin böyle devam edilir mi uykusuzluktan düşüp bayılmaz insan
incitanesii Balkupum00 çok ağladımı canım? Eğer sıkıntı yoksa yinede 24 saat gözlemle en ufak bir değişiklik gözlemlersen hemen doktora git bıngıldakta şişme aşırı kusma vs
Nehir07 Balkupum00 bizim de başımıza geldi 9 yaşındaki kızım düşürdü acile gittik bılgıldak yumuşak olduğundan kırık çıkmadı çok şükür iyi şimdi gözümün önünden ayırmıyorum rabbim korusun evlatlarımızı dikkat et canım yere yatır baybines in varsa içine koy bu arada Allah yardım etsin anlıyorum seni
Balkupum00 Utkucan işte okadar vaktim olmadi migdem bulanmaya başladı hemen gideceğim en yakın zamanda
Utkucan Balkupum00 en yakın zaman deme bence yarın git sen çocuk bu yani birinde olmaz ikincisinde olur