zisaneysam Cansuu1 sütün aniden geliyorsa ondandır canım iki kaşının ortasını sıvazla boğazını aldığı zaman geçer
zisaneysam Cansuu1 sütün aniden geliyorsa ondandır canım iki kaşının ortasını sıvazla boğazını aldığı zaman geçer
Deryaa Cansuu1 genelde bütün bebeklerde olur bizimde oluyor bazen kulaklarını yukarıya doğru kaldır hafif nefeslerini kontrol et emzirirken 🙏
Pelrenc Ben sen emzirirken daha 10 günlüktü bebeğim birden öksürmeye başladı tıkandı.bebeklerde ilk yardımla ilgili video izlemiştim allahtan hamileyken.hemen bebeği ters çevirdim yanı yüz üstü yere bakacak şekilde hani uçak yapıyoruz ya öyle ve iki kürek kemiğinin arasına elimin baş parmağımın bağlı olduğu sert kısımla hafifçe ileri doğru vurdum bir ikş defada kesildi. Sonra doktora sordum; sür tazyikli gelir bazen ve bebek onu ayarlayamayıp boğazına kaçırır siz doğru yapmışsınız dedi.iki kaşının ortası olayını sordum siz öksürükten biri sizin kaşınızın ortasına dokunsa öksürüğünüz geçer mi rahatlar mısınız dedi hayır dedim.bebeklerde de öyle bir şey yok dedi.istersen YouTube a bi yaz bebeklerde ilk yardım diye.bahsettiğim pozisyonu daha iyi anlayacaksın görmeden anlatamadım pek. Ama zamanla daha seyrek oluyor o merak etme.sadece panik yapma hemen bebeği ters çevir göğsünü kapatacağım diye bile uğraşma o an saniyelik çünkü. Benim bebeğim 2,5 aylık nerdeyse hiç olmuyor bizde artık alıştı çünkü.
zisaneysam Pelrenc bilmem ben büyüklerimden öyle öğrendim kızım rahatlıyor test ettiğim bişey 2 ay 23 gündür aynı işlemi uyguluyorum hiç ters tepmedi