BirrPrensessannesi Siz ne kadar veriyorsunuz 😕75 ml veriyorm bir içiyor bir içmiyor 25 bırakıyor napicam bilmiyorm mama içmek istemiyor hep süt içmek istiyor mama yi mi yapamıyorum acaba ? 75 ml e kac ölçek atıyorsunuz bir buçuk stiyorm içmek istemiyor
asude456 BirrPrensessannesi canım anne sütünü bebek ne kadar isterse okadar vermelisin mamayı 30 ve katları olarak 30 bitiriyorsa 60 vermeye başlıcan 60 bitiriyorsa 90 vericeksin, 30 milim 1 ölçek 60 2 ölçek
ZmrNsa09 BirrPrensessannesi 60 cc filan icer canm ama bebekten bebege de degisir tabi sen kendi bebegni gözlemle onla göre ver istersen
BirrPrensessannesi Bozzzzy ayy kilosunu da bilmiyorum ki kuvezden çıktı çıkmadan 1 hafta önce tartilmisti bilmiyorum ki 🤦
BirrPrensessannesi asude456 her öğün 60 ml beslenmesi gerekyor 8 defa ama ben fazla vermek zorundaym aç çünkü
BirrPrensessannesi ZmrNsa09 60 kuvezden çıkmadan veriyorlardı ama doymuyor du sürekli ağlıyordu 75 yaptm 1 haftadır ama şimdi yine ağıt yakıyor surekli
BirrPrensessannesi Turuncuanne ya bizim mamaniz özel diyet maması bize veren adam 50 milime bir ölçek demişti
Turuncuanne BirrPrensessannesi o zaman doktorun nasıl dediyse öyle hazırla, ben normal mamalar için söyledim zaten çoğunda yazıyo
Deletedmom5284 BirrPrensessannesi emzirmiyor musun canım neden sagiyorsun sagarak verirsen doydugunu anlamazsin
BirrPrensessannesi Deletedmom5284 maalesef canım benim bebeğim bağırsak felci emziriyorum bir emzirip bir diyet maması kullaniyorz anne sütü ağırlık olunca kusması şişmesi oluyor
BirrPrensessannesi Turuncuanne bizim mama raporlu adam 30 kutu sipariş verdi kağıdın yüzünü aldı burda dursn gelince diye
Deletedmom5284 BirrPrensessannesi eds yontemi denedin mi canım anne sütüyle mamayı dengeleyebilirsin belki
BirrPrensessannesi Deletedmom5284 ikisinin karismasi da yasak maalesf aynı anda değil 3 saatte bir ana öğün beslenme aralarda emzirme diyor
Alyehus 2737382937 Maşallah benim kızım 3 aylık 90 CC yi zor bitiriyor. Biz mama meme şeklinde gidiyoruz belki ondandır
2737382937 Alyehus bizde mama + anne sütü gidiyoruz beni emer 2 saat sonra yine ister mama veririm o zamn 90 cc bitirtir 90 cc içince 3 saat sonra acıkır o zaman beni emer bu şekilde ilerliyoruz bebeğim 2800 doğdu suan 4 kilo 200 gram olmuş
BirrPrensessannesi 2737382937 hmm anladm sanirm 90 a cikicam ama mama içmek istemiyor dolapda stokladm sütü istiyor