Alya2308 Arkadaşlar bebeğim 4.5 aylık bu zamana kadar sadece 20 gün emdi geri kalan zamanı hep sağarak verdim sadece anne sütü aldı yani şimdi bu bi kaç gündür süt miktarında artış oldu bebeğimin doymuyo yani benim de göğüslerim o kadar süt üretmiyor bitti bitecek sütüm sanki tamamen kesilecek gibi hissediyorum bugün ne olur ne olmaz aç kalmasın diye mama aldım çok üzülerek 6. Ayına az kalmıştı 🥺 sizlere sorum şu mama verirsem eğer bi süt bi mama diye devam ederim bi süre sizce sorun olur mu gaz yapar mı kabız olur mu ekstra su vermem gerekir mi mama alan bebeklere su veriliyor diye biliyorum 15 20 gün sonra doktor kontrolümüz var kendimi çok bunalıma sokmayayım mı yoksa direk gidip doktorla mı görüşeyim çok kafam karışık çok üzülüyorum .
Meri-Meri Sağarak 4,5 ay sütünüzü yetirebildiniz mi peki ? Meme reddi yaşıyorum emmiyor. 4-5 gündür sağıp veriyorum bana herkes emmek gibi olmaz sütün gider diyorlar çok üzülüyorum en az 6 ay anne sütü bari alsın diye , şuan da 3. Aya girecez 1 hafta sonra
Alya2308 Meri-Meri Şu an gördüm yazdıklarınızı kusura bakmayın . Ya ben fazla fazla verdim sütü sağarak 4,5 ay bol boldu ama ne olduysa bu son 1 haftada oldu banada çok söylediler yok 3 ayda kesilir sağma vs ama ben mecburdum tabiki emme gücü çok başka orası ayrı ama sağarak ben fazla fazla yettirdim hiç üzülmeyin emmiyorsa ne yapacaksın aç mı kalacak bakma sen kimin ne dediğine çocuğunu en iyi sen bilirsin doymazsa ne olacak mama mı vereceksin mesela sütün varken . Sen çocuğun için en iyisini bilirsin arkadaşım .
Meri-Meri Alya2308 çok doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim . Evet mama vermedim hiç kendi sütümü sağarak veriyorum hiçbir şekilde emmiyor ağızına bile almıyor herşeyi denedim ama yok bende ne kadar giderse artık bittiği yerde sizin gibi mamaya geçeceğim
Alya2308 Meri-Meri Yapacak bişey yok yeter ki sağlıkları yerinde olsun ben mama denedim bu arada ama asla mamayıda içmiyo ağzına alıp tükürüyo kaç gündür uyku uyumuyorum göğüslerim parçalandı ama damla damla sağıyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️