birmelekannesi2 momandad_16 sıcak su dha uyu geldı canım, birde arkadasımız yazmıs beyaz bısey var ıgneyle patlat dye onu patlattım süt fışkırdı resmen hemen sagım yaptım suan iyim sadece damarlar sızlıyor
birmelekannesi2 Kublyhamza Allah senden razı olsun canım sen dedikten sonra hemen yaptım dedıgın gbı sutler fışkırdı bosaldı hemen sagım yaptım suan cok iyim sadece damarlar sızlıyor ıns oda gecer
Kublyhamza birmelekannesi2 geçer gülüm o da vücutta da ağrı yapıyor ay Allahım bi daha başa vermesin çok çok zor bende çok çekmiştim meğer çok basit bi yolu varmış inşallah bi daha başına gelmez canm benm
Neslihankalayci Bende oldum 3 gun boyunca dusa girdim sıcak masaj yaptım giremediysem sıcak su torbası koydum sagdım koydum sagdım. Çok şükür acıldı. Öyle Bi irinli kan geldik o alınca rahatladım. Kızım sarılık olmuştu ozaman emzirememiştim mahvoldum.
birmelekannesi2 Neslihankalayci canım nedense sanki sıcak su cok etkı etmedi aksine dha da şişti sonra arkadasın dedıgını yaptım beyaz gbı sey vardı onu patlattım süt fışkırdı resmen açıldı galıba sadece şimdi agrısı kaldı
birmelekannesi2 Fatosef bende arkadasın dedıgı gbı meme ucundaki beyaz seyı patlattım sütler fışkırdı aktı canım cok sukur hemen sagım ama damarlar sızlıyor ve nedense agrı resmen vucuduma yayıldı ıns oda gecer
Fatosef birmelekannesi2 sertlik varsa kitle gibi ce dokununca çok ağrıyorsa tikanma vardır bosaltilmazsa gerçekten çok daha kötü oluyor ateş yapıyor insanda. Çocuğuna bakacak halin kalmıyor. Her emzirmede meme değiştirmek gerek yoksa hemen tıkanıyor. Elle sagmaktan ziyade emzirmek çok daha etkili oluyor boşaltımda
Toprakbey birmelekannesi2 canım çok geçmiş olsun 2 ay önce basima geldi çok kötü bir durum anlıyorum. Soğuk lahana yaprağı koydum iyi geldi istersen bi dene faydası olmazsa mutlaka doktora görün.
birmelekannesi2 Toprakbey acile gıttım ama doktor ilgilenmedi canım ılac bile yazmadı bende sıcak su felan denedım sonra arkadas demıs beyaz gbı seyı patlat dye onu patlattım aktı sütler kurtuldum sadece agrısı kaldı ıns oda gecer
Toprakbey birmelekannesi2 oh iyi geçtiyse. Lahana yaprağı ağrısını da alır varsa bulabilirsen kullanabilirsin. 🌸
Kuzeytoo birmelekannesi2 sıcak değil soğuk uygulamanız lazım. sıcak yaptıkça sütünüz daha çok çoğalacak ve bebek emmedikçe daha kötü olacak. Aynı sorunu yaşadım doktorumu aradım soğuk buz koy dedi. 1 2 saat buz koydum sonra duşa girip duş jeliyle baya masaj yaptım canım acıyana kadar sonra emzirdşm diğer güne geçti.
Aselel birmelekannesi2 genel cerrahi ye gidiyorsun iki tane ilac var antibiyotik ismini vermişim yanlış yönlendirme olmasın anında kesiyor bede yaşadım aynı durumu başka şekilde geçmiyor ağrı olan göğsü sürekli emzir sağ ama ilaç tedavisi kesin çözüm
Mahnil birmelekannesi2 daha yeni bende oldm sıcak sular tuttum sıcak duşlar duşta ovalama lahana ters emzirme hepsini denedim en son zeytinyağı ile ovaladim sert bı sekilde ve elime bı sertlik geçti orayı iyicene ezdim dağıttım bir anda süt gelmeye başladı daha sonra açıldı şuan geçti mastititm dene istersen sende .
Azradurukrc birmelekannesi2 bende çok kötü oldum genel cerraha gittim iltihap geçmezse sütünü keseceğiz dediler . Antibiyotik birde iğne verdiler . Ama asıl benim iltihabı açan annem ablam ve eşimin göğsüme saatlerce yaptığı masajla oldu . Lohusa pedini annem içine kaynar su döktü göğsümün üstüne havlu koydu üzerine göğsümü kapatacak şekilde içeride buhar olacak şekilde koydu . Zeytinyağı ile göğüs altından ucuna doğru masaj yaptılar . Ağrıdan ölüyordum ne sağa ne sola dönebiliyordum. Sıcak uygulama yaptılar . Göğüslerim açıldı . Fön makinesini açtık bu sefer direk tutmasam uzaktan sıcak hava ile masaj yaptılar Allah’a şükür kurtuldum . Rabbim kimseye vermesin . Sütüm üçüncü ayda kesildi . İlaç kullandığım için çocuk biberonla içti . Üç ay sağarak verdim .