3MelekAnnesi3 bisenakillisinzaten 17 ay var ne sen sor ne ben söyleyim bazen diş fırcalamayı unutuyorum o derece 🙄
bisenakillisinzaten Tazeanne0134 ay tek korkunuz bez olsun inşallah 🤲 doğurduktan sonra da yazın buraya 🥰 bende aslında 2 çocuk arası da 2 yaş iyi olur gibi düşünüyorum ama sonra zor olur diye korkuyorum. Tabi nasip kısmet. Allah ne zaman isterse o zaman olur
Tazeanne0134 bisenakillisinzaten inşallah canım yazarım inşallah bizde 2 olsun istedik ama biraz fazla oldu sıkıntı değil böyle nasipmiş aralarında 28-29 ay olacak inşallah Allah sizede istediğiniz zaman nasip etsin zor olacak tabiki ama ileride rahat edecem annemden biliyorum canım ama aralarına 8-10 yaş koysam sil baştan geri aynı şeyler ben hep diyorum yaşım 36 falan olduğu zaman kendi isteğim ile çocuk yapmak istemem ama Rabbim biz tedbir aldığımız halde verirse boynum kıldan ince ona bişe diyemem
efelettin 28 ay var aralarında. Benim yardım edenim var da zorlanmıyorum yoksa çok zor olurdu. Ya çok az olmalı araları ya çok fazla. Arada ki yaşlarda hep bi sıkıntı oluyor sanki.
bisenakillisinzaten efelettin ay şimdi siz böyle söyleyince kafam karıştı 😅 yaş farkı olsun mu olmasın mı 🥲
Tazeanne0134 efelettin benimde çocuklarım arasında 28-29 ay olacak gerçekten çok mu zor ha bu arada illa ki zor olacak ama baş edemeyecek kadar zor mu
3MelekAnnesi3 bisenakillisinzaten kız cok zor bacım cok cok biri yardım etmeyince gercekten yetişemiyorsun
Aysin3838 bisenakillisinzaten zorlukları elbet vardır bu kişiden kişiye çocuktan çocuğa değişir bence . Benim çocuklarım arasında 1 yaş var birisi hasta ben hiç zorlanmiyorum ama herkes bir olamaz canım ne desek yanlış olur
Prensesannesiii26 bisenakillisinzaten ilk kızım 30 aylık beş günlük bir kızım daha var bence araları ya çok az olacak yada olabildiğince çok olacak