Sumeyyebaglan Ay şuan bu fiyatları görünce öpüp başıma koyasım geldi😂 aylık 250 tl veriyorum 3 defa geliyo yardımcım
Deletedmom5284 Sumeyyebaglan detaylı yapiyo mu duvar falan sildiriyor musunuz bizimki detaycı iside güzel değişmek istemiyorum ya yinede sorayım dedim
Cinar2502 Deletedmom5284 ooo baya derin yapıyormuş. Bizimki de normal rutin temizlikten sonra mutfak dolaplarını dıştan siliyor, tuvaletler banyolar yıkanıyor o kadar. Evde cam çok fazla 3 tane de cam balkon var onları yetiştiremiyor dönüşümlü siliyor. Ben önceden vaktinden önce gitmesine karışmıyordum ama zamdan sonra duvar falan sildiriyorum 😂
Deletedmom5284 Cinar2502 ya evet işinden çok memnunum parasındada değilim zaten kayonpederim ödüuor ama merak ettim valla 😂
Atahan2021 Deletedmom5284 tam gun 250 tl bu neyın kafası hangı sehırdesınız ben haftanın uc gunu yarım gun alıyorum 1500 tl verıyorum
sokomel Deletedmom5284 300 metrekarelik eve 250 liraya geliyorlardı bizim burada geçen sene. şimdi olsa olsa 400 olmuştur en fazla. küçük eve 600 çok saçma.
Deletedmom5284 sokomel evet buralar pahalı uygun fiyatlı olanlarında işini begenmedim biz biraz detayciyiz ama ne biliyim 600de yapmazsın be ablam🥴
Sumeyyebaglan Deletedmom5284 tabi ki. Duvar siliyo,mutfak dolaplarının sadece dışını,balkonlar yıkanıyo,camlar siliniyo,yerler süpürülüp siliniyo,tuvalet ve banyo yıkanıyo