_Bianneikibebis Hanımlar lütfen bilgilerinizi paylaşın aşırı ağrım var canım çok acıyo , ateş ve titremem geçmiyo napıcam 🥺
Kyferide _Bianneikibebis Hemen sıcak bi duşa gir ve tarakla göğsüne vur sonra şac tarar gıbı tara göğsünü duştan cıkınca sütünü sağ bi antıbıyotık ıcıp uyu cok ıyı gelecek benım basıma 2 kere geldı oyle gectı👍
Huelya _Bianneikibebis aşırı durumdaysanız doktora gidin antibiyotik versin dayanabilirseniz sağın duş alın emzirin ağlaya ağlayana olsa :( 2 kere yaşadım ilkinde baya götürdü doktora gittim kiste dönüşürse sıkıntı demişti agumentin vermişti
Metee1616 _Bianneikibebis antibiyotik içip bol emzirip kalan sütü sağmak gerekiyor duşta masaj yapıp yine sağmak bu şekilde atlattım hala da kaldığını düşündüğümde hemen sağıyorum
-erCansu- _Bianneikibebis nohut koy buzluga soguk soguk masaj yap çok iyi geliyor o taneler tıkalı yerleri açıyor
Huelya _Bianneikibebis ben o tüp kremleri ısıra ısıra emzirirdim ah sezeryan koymadı bu acıyı unutamıyorum
Sevgi61 _Bianneikibebis Antibiyotik kullanmalısın.Sıcak soğuk uygulama ve göğüslerin boşaltılması gerekiyor.