Aysehris Bebeğim 7 aylık blw yöntemi ile yemek yemesini istiyorum sizler neler hazırlayıp veriyorsunuz tarif önerilerinize ihtiyacımız var ☺️
Maya1 Aysehris salatalığı vermeye korktum. Haberlerde 8 aylik bebegin bogazina kaçtığı icin kotu bir sonuc alınmıştı. Ama doktorum bana sıktığında parmaklarından gecebilecek yumusaklikta sebze vermemi söylemişti. Buharda hasladigin tatli patates havuç falan olabilir.
Zlm Aysehris pankek omlet falan yapıyorum ama çok uğraştım blw yapmak için hala bazen yemiyo benim yedirmemi bekliyo 😄 öğlen püre yapıyorum püre kaşığı aldım onada içi boş kaşıkları ağzına sokuyo onları sokmuyo 🤯😄😄 onuda ogreticem inşallah
Naydin Aysehris merhaba bende blw ile besledim şuanda 10 aylık herşeyi kendi yiyebiliyor çok şükür. Bu yolda bana instagramda olan @blwhakkındaherşey sayfası ve @birlikteanneyiz sayfası yol gösterdi. Kesinlikle bakın derim. Harika tariflerde var. 🌸
Birdunyabircennetannesi ecemm-6161 Ekmekte un var canım yani ekmek vermen doğru değil diye düşünüyorum aynı şekilde salatalık da asitli ,🤷
Kbrozmn Brokoli, parmak havuç, pankek vs. veriyorum genelde☺️ Tabi hala mıncıklıyor döke saça yiyor ama en azından kendi kendine yemeyi öğreniyor
Eymosunannesi Maya1 Salatalığın sadece orta kısmını veriyorum o şekilde yiyebiliyor yumuşak olduğu için ☺️ dışı sert bende o sekilde vermeye korkuyorum ne olur ne olmaz
ecemm-6161 Birdunyabircennetannesi ben az az verdim küçük cok değil hatta cok seviyor çöplük yiyor gaz falan da problem hiç olmadı her bebek aynı değil direnç açısından gaz açısından genetiklikte söz konusu
Birdunyabircennetannesi ecemm-6161 Yine de siz bilirsiniz ama salatalık ya da ekmek için çok erken diye düşünüyorum sağlıklı değil çünkü
edaaydinm Haşlanmış sebzeler veriyorum doğru kesimle kolay tutabiliyor ve pankek falan işte . Bugün patates tostu yaptım sevdi yumuşak oldu , bu arada sebzelerin verilme şekli bebekbesini insta da var