Visnelivotka En sevdiğiniz ünlü kim? En sevmediğiniz ünlü kim? Bir ünlü olsaydınız kim olmak isterdiniz ? Benim en sevdiğim ünlü 🌸 Enis Arıkan En sevmediğim ise Aleyna Tilki Bir ünlü olsaydım Ronaldo olmak isterdim 😂😂😂
Deletedmom5447 Visnelivotka benim en sevdiğim Murat ünalmış😍 En sevmediğim ve olmak istediğim bi ünlü yok😂
Dilos01 Visnelivotka en sevdiğim ünlü hadise beğeniyorum kadını ya sevmedigim yok itici gelen cok Bir ünlü olsaydim diye düşünüyorum olmak istemezdim 😀
Nbg_26 Visnelivotka en sevdiğim Furkan Andıç en sevmediğim şu yalaka tayfalar, yani nerdeyse hepsi 😂😂 ünlü değil de TRT sanatçısı olmak isterdim, çok da denedim olmadı 😂😂
Kagansmother Ünlü sevememe hastalığı var ben de kimi sevsem bi haltı çıkıyor Hic birinin yerinde de olmak istemezdim sanırım zor iş ünlü olmak 😅
Merve Visnelivotka .en sevdiğim ünlü: Ekin Koç 😎 .en sevmediğim çok ya 🤓 bir ünlü olsam İlber Ortaylı olmak isterdim 🤭
AsyaaDuru Visnelivotka Herkese karşı nötrüm. Çünkü iyi gözükür kötü çıkar, kötü gözükür iyi çıkar medya böyle bir yer.
YadeKaradag Visnelivotka En sevdiğim ünlü : Şebnem Ferah En sevmediğim ünlü : Okan Bayülgen Bir ünlü olsaydım : Nil Karaibrahimgil olmak isterdim 🥰
Mom54554 Visnelivotka bende Aleyna tilkiyi sevmiyorum 😆 en sevdiğim ünlüler çok ama ennnleri Fahriye Evcen, Melisa Pamuk, Hande Erçel, Gülşen ,Tarkan Tarkan olmak isterdim herhalde 😂