Csknaz Oğlum 6 buçuk aylık Şubat ayında nasipse yaptırım diyorum siz ne zaman yaptırdınız ve iyileşme süreciniz nasıldı ?
Bsradskran Csknaz 4 aylıkken yaptırdım çok rahat geçti sünnet esnasında ağladı biraz ama o kadr olacağını biliyordum sünnet sonrası biraz mızmızdı ama gece çok rahat uyudu
sheesyelllow Csknaz beş buçuk aylıkken yaptırdım 2 güne iyileşti bence ne kadar küçük olursa daha kolay oluyor ertelemeyin hic
Kubraybars Csknaz 16 ayligiz hala yaptirmadik kasikli bi bebe bu şekilde yaparlar mi bilmiyorum merak ediyorum üzerimde büyük bi yük bu 🤦♀️
Utkucan Csknaz 39 günlükken yapıldı keşke daha erken yaptırsaydınız dönmeye başladıysa biraz zor olabilir ama en fazla 2,3 gün
Atlasmoms Biz 2,5 aylıkken yaptırdık 1 hafta sürmedi iyileşmesi 🥰Bezli bebek daha çabuk iyileşiyor demişlerdi gerçekten öyle oldu. Bizim sürecimiz çok iyi ve hızlı geçti inşallah sizinki de hızlı geçer 🙏🏻
Csknaz sheesyelllow aynen bende öyle düşünüyorum kimisi yok kendini bilsin öyle olsun canı yandığını hatirlicak ne gerek var bence
Csknaz Utkucan başladı maalesef ama devlet hastanesinde sunnetci yok özelde olucak o yüzden erteledik ailede sağlık sorunları vardı kaldı ama bidaki ay kesinlikle düşünüyorum
S-oy Csknaz henüz yaptırmadım ama 7 günlük -7 aylık ya da 7 yaşındayken yaptırmak daha sağlıklıymış bebek gelişimi kitabında yazıyor ve çocuk doktorumuz da aynısını söyledi
kuzeyinannesiiiiii Csknaz 4 ay 27 günlüktü yaptırdık. ilk gün korkmuş biraz o yüzden zor oldu sadece ama pipisi çok çabuk iyileşti şimdi 5 ay 5 günlük dikişlerinden 2 tane kaldı çok da rahat ağrı sızı yok
Mommqueen Csknaz biz doğumumun ertesi gin 1 günlükken yaptrdık iyiki de yaptrmşz dıyorum hee defasnda şuan 6,5 aylık sadece ilk çişini yaptgında bi yarım saat agladı onun dışında hiç bilmedik
Kaganozge Csknaz 17 günlük iken yaptırdık ve o kadar iyi yapmışız ki. Aldığımız en iyi kararlardan biri diyebilirim. Neredeyse 2 günde iyileşti. Şimdi 6 buçuk ayligiz ve çok hareketli, zor olurdu o zamana kıyaslayınca 😊
sheesyelllow Csknaz hiç hatırlamıyorlar doktor sünnet olmadan önce fitil yaptı oğlumu sersemletti fitil birşey hatırlamasın uykusundan sıçrayarak uyanmasın diye ☺️büyüdükçe zorlayacak emekleyince canı acuyabilir oğlum tam dönmeye yeni başlamıştı biraz döndükçe canı yandi