Seyyid_Ali_2021 Aysemete Birde dikkatli ol canım her mama ölçeği bir değil mesela ben sımılac aldım iyiki ezbere koymamışım arkasında 60cc 1ölcek yazıyor ölçeği 60cc ayarlı ölçekmiş kullandığın mamanın arkasında siyah yazıyla belirtirler bilgin olsun
BirAlparslanAnnesi Aysemete kız hiçmi arkasıma bakmadın mama kutusunun 30cc/1ölçek ya..neyse korkma düzelir hepimizim başından böyle şeyler geçti mutlaka 😇az saf zeytinyağı damlatabilirsin mamasına
Aysemete Seyyid_Ali_2021 okduum ama çok fazla 5 ölçek diyo daha bebegim küçük ,3bucuk ölçegi bile sindiremedi sma kullanıyoruz bizde
BirAlparslanAnnesi Seyyid_Ali_2021 aaa bak bunu bende bilmiyordum sabit 30cc/1ölçek diye biliyordum iyiki yazdınız nolur nolmaz öğrendik 🌸
Aysemete BirAlparslanAnnesi koyuyorum saf zeytinyağı arkasına baktım daha fazla yazıyı ölçek mama markası sma bu arada mama nin arkadasinda ki yaizya baksam 5 ölçek vermem lazım
Seyyid_Ali_2021 Aysemete yok o ayına göre ölçekten bahsetmiyorum kullanılan kaşık 🥄 ölçeği var ya mamanın içinde o ölçek 60cc boyutunda ve bunu farketmek zor anca alınan mamanın arkasında yazar
BirAlparslanAnnesi Aysemete bende sma kullanıyorum yok ya abartı okadar ben hiç o ölçeğe göre hazırlamadım bebeğim nekadar kabıl ediyorsa .yoksa arkadakine göre maşallah doldur Allah doldur 🙄
Aysemete Seyyid_Ali_2021 canım biberon 20 40 60 80 100 120 olarak Ben iki buçuk kaşık 80 versem iyi olurmu?
Seyyid_Ali_2021 Aysemete https://imgyukle.com/i/oLVwQv bu resmi açın buradaki ölçek her mama da farklı bilgi amaçlı paylaşımdır ama çok önemli bir dikkat edilmesi gereken husus.
Seyyid_Ali_2021 Aysemete Şöyle söyleyim benim bebeğim 6aylık normalde 170cc içmesi gerekir ama bu format gereği benim bebeğim aldığı mide kapasitesi 120cc sen daha iyi bilirsin bebeğin ne kadar içecegini