Rosaa Kızlar sizler hangi aktiviteleri yapıyorsunuz gün içinde? Biz çok sıkılıyoruz bir zaman sonra . Aklıma pek oyunda gelmiyor ,bakıyorum netten ama oğlum henüz odanlanmiyor bazı oyunlara oynayamiyoruz o yuzden . Bana fikir versin canlar
nurelem Rosaa o kadar çok aktivite yapmak istiyorum ki ama 30 snye sürmüyor. Koltukta zıplama, dolaptaki tencereleri yere indirme, ortalık dağıtma, akşama kadar kosmaca oynuyoruz kısacası, yapma düşersin dur demekten boğazlarım ağrıyor artık.
Lidya-t Kaydırak aldım onunla baya oyalanıyor kendi kayıyor oyuncaklarını kaydırıyor.Topları sıraya diziyor .Domino taşı aldım onları dizip yıkıyoruz.Bardak oyunu aldım bardakları üst üste koyup renklerini öğretiyorum .
Rosaa nurelem ayy aynı biz vallahi . Bizimki çok hareketli . Oturupta doğru düzgün bir oyun oynadığımız sayilidir.zor beş dakika sürüyor .☺️☺️
Krgztuba nurelem ahahhaah aynen asla oturmaz etkinlik uapmak imkansız 2dk etkinlik sürüyor geri kalan zamanlar dur yapma zıplama 😂 hareketli bebek cok zor ama binşükür 🥰 taburesiyle evi gezer ısıkları açar kapatır en iyi etkinliği 😂