Arendenizinannesi Arkadaslar 4 aylık bebegımde tekrarlayan konak var. Defalarca karbonatlı zeytinyagı karısımını surdum konak taragıyla taradım cıktı ama tekrarladı. Kafası sureklı kuruyo ve konak oluyo Ne önerirsiniz. Ne yapabilirim.
Muhammedd23 Arendenizinannesi çok uğraşma derin belli bir aya gelince kendi kendine bitiyor. Thiociline diye bir krem vermişti ara sıra sürdüm çocuklarıma sanırsam 6 ay felan olunca kendisi geçiyor.
Arendenizinannesi Duyulurum test yaptık cıkmadı ama kakada mukus vardı doktor sut urunlerını kesti ama degısen bısey olmadı.sımdı tuketıyorum süt ürünlerini ama konak tekrarlıyor
NinovaLemi Arendenizinannesi benim bebeğimin de kasinda tekrarlıyor. Devamlı nemlendiriyorum. 2 gün krem sürmesem yine oluyor çözüm bulamadım
Arendenizinannesi NinovaLemi kasında cok nadir oluyo canım krem kullanıyorum bende ama kafasında sürekli tekrarlıyo
NinovaLemi Arendenizinannesi bizde de kafasinda olmuyor ilginç bir şekilde 😂 Ay bi çözülmedi gitti o da
Bebegimm1 Arendenizinannesi bende zeytinyag surmustum aksine cogaltmisti onun yerine soğuk sıkım hindistan ceviz yagsi alip surun kulak arkasina da bakin oraya da surun.bunuda unlu bir doktor onermisti
Bebegimm1 Arendenizinannesi Kafasinin on tarafinda vardi birde kulak arkasinda oralara guzelce surdum.30 dk beklettim sampuanla yikadim konak taragiyla geri geri taradim bi kaç sefer yapmamla gecmisti tamamen.ve kullandiginiz sampuani da degistirin o dedigim doktor incia marka onermisti🌸
Arendenizinannesi Bebegimm1 soguk sıkım hindistan cevizi yagını nerede bulabilirim peki. Marketlerde veya aktarlarda var mıdır? Görev itibariyle kaldıgım yer kucuk ve her imkan yok
Selma-aygun37 Arendenizinannesi muhetemelen alerjik bı durum Dr damla başladı bize öyle düzeldi bizimki bide mustelanin konak önleyici şampuanını kullanıyorum