cileklicheesecake Filevrem ikisinide kullanmafım bizde chicco polly start 2 var sarı olan çok memnunuz 2. Çocuğum kullanıyor şuan hala taş gibi
Mervece0308 Filevrem bende İKEA’nın antilobunu aldım henüz gelmedi ama çevremde çok kullanan var herkeste çok memnun tavsiye üzerine aldım
annesioglusu3 Filevrem joie mimzy LX ve ikea antilop kullaniyoruz ikisinden de memnunuz🙂 Fonksiyonlu birsey olsun derseniz joieden memnunum mutfakta işlerimi hallederken oğlum üzerinde vakit gecirebiliyor. Yemek yesin kalksın az yer kaplasin diyorsanız o zaman ikea antilop🙂
madrefelice Mervece0308 bende ikeanın antilobunu aldım kargoda şu an 😂 bencede ağır olanlar çok gereksiz bütün gün orda vakit geçirmeyecek sonuçta yalnız ayak desteği konusunda kararsızım siz alacakmısınız
Filevrem annesioglusu3 yemek yaparken yanımda vakit de geçirmesini istiyorum ama bebeğim oldukça hareketli için de sıkılır mı diye tereddütteyim🤦🏻♀️
Mervece0308 madrefelice ben aldım bekliyorum evet ayak desteği yok ama olsa da şuan küçük olduklarından belki ayaklarını diretip kendini atabilir ya da sabit durmayabilir desteksiz bence daha iyi
madrefelice Alya3361 260 tl ama ankaradan bi tanıdığa aldırdık kargo kaç tutar bilmiyorum internet sitelerinde 400 küsür bu şekilde daha hesaplı olur diye düşündük
annesioglusu3 Filevrem yani sıkılan bebek bütün sandalyelerde sıkılır ama joieden memnunuz oğlum baya hareketli kemerleri takıyorum gözüm arkada kalmıyor, cirpinmasina rağmen sallayamiyor sandalyeyi suan:) antilop öyle değil mesela onu sallayabiliyor