Feyyyzza Kızlar dün aksam kızıma korkuluk çektirdik. Uyumuyordu iki haftadır dün gece aksam yattı sabah kalktı maşallah subhanallah diyelimde. Cok iyi geldi o korkuluk ona uykusu düzene girdi keyfi geldi. Bende cok inanmıyodum ama… Tavsiye ediyorum
Feyyyzza Minik1panda FistikliLokumum DamlaDorukhan GiybetReis Yigitannesii Deletedmom636262 kadirayse Minikkuzum1999 iki_prens_annesi Brfn Srpslk NinovaLemi Ahsenimveben dandiniko alperenli-hayat merhaba kızlar kusura bakmayın post açıp bilgi vermeyi unutmuşum. Benim kızım aynaya bakmayı çok sever yürüteçle kendi kendine aynanın önüje gider oynar (dün ögrendim bebeklerin aynaya bakması çok sakıncalıymış daha melek oldukları için herşeyi görüyorlarmış aynaya bakınca korkarlarmış. Geçen hafta bi mevzudan dolayı eşim bagırdı baya bi şiddetli maalesef o an kızımın odada oldugunu fark edemedik cok üzgünüm bu konu hakkında . O geceden beri uyumuyordu ne gece ne gündüz aynaya baktıgı içinmi bagırtıdan dolayımı bilm. Dün korkuluk çektirdik yani oda şöyle oluyor(herkes yapamıyor ama kaynar suyu bianda tepsiye bosaltip üzerine gügüm falan koyuyolar bitane zıbın koydu gügümün üzerine sonra dualar etti okudu ve üfledi. Ben cok inanmadım başta ama kardeşime yaptırmış annem küçükken uykudan aglayarak uyanıyor diye o gün bu gündür geçti dedi. Bende yaptırdım RABBİMİN izniyle geçti şükür. Uykudan aglayarak uyanması falan. Ama böyle şeyleri sakın parayla yapan hocalara gitmeyin. İllaki çevrenizde vardır bunu yapabilen tontoş teyzeler nineler. İnanç cok önemliymiş gerçekten. Kaynar suyu tepsiye döker dökmez su yok oldu. Eger korkmasaymış su dururmuş dediler. Gerçekten denemk için korkusunu aldırdıltan sonra ikinci kez yaptırdım. Su oldugu gibi durdu. İlkinde anında buhar oldu uçtu. Neyse fazla uzatmiycam denemekte fayda var Rabbimin hikmeti çok kızlar. Kusura bakmayın merakta bıraktım sizide Rojdaa
iki_prens_annesi Bombayi atti giti bacim 😂😂feyyyzzzaaa korkuluk ne bn bahçe korkulugu sandim ama ne alaka ddm 🤔😆
Minikkuzum1999 iki_prens_annesi feyyyza diyince aklıma yasak elma da ki enderin feyyyyyza demesi geldi 😂😂😂
iki_prens_annesi Minikkuzum1999 bnde ona ithafen ole ddm dun izledim feyyyzza diye uzatti aklima geldi yazdm vala 😂😂
Srpslk Feyyyzza onedir benim oğlum aylardır geceleri uyumuyor icini cekerek ağlayarak uyanıyor 5 dk ya bi cok merak ediyorum nedir o bizede anlatın
tineanigra Duayla bebeklerin korkularını alıyorlarmış. Kendisinin gelip söyleyeceği yok üşenmedim eski postuna gittim😁