Ttrhnd Anneler.. Kakada kan her zaman alerji belirtisi mi? 5 aylık bebişim bugün ilk defa kakasında hafif kan vardı kılcal kılcal..
Bir_prens_bir_prenses Ttrhnd bizde de öyle olmuştu 1 hafta süt ürünlerini kestim geçti şükür hala da korkumdan peynir direk süt içmiyorum sevmem de zaten. Paketli gıdaların çoğunda var süt ürünü onlarada dikkat edin çikolata pasta kek bisküvi vs vs
Ttrhnd Sabah dolu dolu kaka yaptı acaba ondan mı oldu bilemiyorum da 🤦🏼♀️ Anne sütü ile besleniyor. Bende süt ve süt ürünlerini çıkartayım o halde. İnşallah düzelir bebişlerimiz
Babykuzey Bir haftadır süt ürünlerini yemiyorum ama kan malesef devam ediyor. Kontrole gittiğimizde belli olacak. Tahlil vermiştik temiz çıktı enfeksiyon olabilme riski oluyormus
Seherdeva Babykuzey süt ürünleri kandan ve sütten 15 günde çıkıyor dedi bana doktor. 2 ay diyet yaptım ben. Daha 2 gün önce açtık diyeti.
1anne01 Seherdeva diyeti nasıl açtınız acaba bende açmaya başladım doktor randevusu çok ileri tarih olunca . Yanlış bi şey yapmak istemiyorum da
Babykuzey Pul biber gibi minik minik oluyor, hemen hemen her bezinde var. Yaklaşık 15 gündür devam ediyor. Kan görür görmez doktora gittik, hemen tahlil istedi. Büyük ihtimal sizden de isterler
Seherdeva 1anne01 çiğden başlama dedi doktor. Önce ısı görmüş olsun dedi. Mesela kek ye dedi. İçinde süt var ve fırında ısı görmüş dedi. Ben yoğurt çorbası içebilir miyim dedim içebilirsin dedi. İlk gün öyle yaptım. Sonraki gün menemen yaptım içine peynir koydum. Sonraki gün akşam bir yemek kaşığı yoğurt yedim. Aşamalı yani
Seherdeva 1anne01 kakasında kan ve ishal olursa kes tekrar dedi. Sadece mukus olursa kesme dedi. Biz şuan 4.ayın içindeyiz sanırım bağırsakları alışsın istiyor doktor artık. Bende yavaş yavaş yiyorum. Bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz. Alerji doktoru söyledi bunları o yüzden içim rahat şuan. İnşallah sizinde bir sıkıntı olmaz