Nuran16 Kızlar 2ay 20 günlük oğlum var ve parmak emmeye başladı bunun önüne geçemiyorum bu durumu yaşanlar varsa nasıl bir çözüm buldunuz bana da bi yol gösterir misiniz nasıl unutturabilirim.? Elini ağzına götüreceği zaman kendi elimi koyuyorum ve götüremiyor parmağını bazen sinirleniyor napıcam bilemedim
Hbbknk Nuran16 böyle birşeyi engellemeyin gayet normal her çocuk öyle ilerleyen zamanlarda geçiyor zaten benim kızım parmağı bırakıp tüm elini sokmaya çalışıyordu🤣 müdale etmeyin korkulcak birşey değil
Seherdeva Nuran16 benim kızımda tam 2aylıkken başladı ellerini parmaklarını ağzına sokmaya. Hatta bir elini sokuyor diper eliyle de o eli iyice ittiriyor😂bazen midesi bulanıyor hatta o kadar sokuyor. Doktora söyledim elleri ve ağzıyla keşfediyor şuan her şeyi normal dedi. Engelleme dedi.Şimdi 3.ayı doldu halen devam😂
Babykuzey Benim oğlumda 3 aylık, aynı şekilde iki elini ağzına sokmaya çalışıyor , ellerini keşfediyor annesi korkacak bir durum yok :)
Nuran16 Evet ellerini keşfettiğni ve bunun ek gıdaya geçtiğinde beslenmesine yardımcı olacağını biliyorum ama ilk zamanlar bırakıyordum karışmıyordum şimdi kendini sürekli kusturduğu için içim bı tık rahat değil alışkanlık haline getirip böyle devam eder diye korktum 🤭