Melike_elanur Kızım 8 aylık kulplu biberonla su içiyor da alıştırma bardağı almak istiyorum onereceginiz koku yapmayan hangisidir
Papatya Melike_elanur merhaba 1 yaşında oğlum ve aventin pipetli biberonunu kullanıyoruz. Koku falan hiç olmadı.
[silindi] Melike_elanur avent pipetli suluğu kullanıyoruz 9. Ayından beri memmnum. Geçiş döneminde de wee babynin alıştırma bardağını almıştım
Sariballim Melike_elanur aventin kullanıyorum oğlum 7 aylık memnunum hatta 200 ml almıstım bir kaç ay sonra biraz büyüyünü alıcam pipetli olanından istedim ama içmez belki diye almadım 🤷🏼♀️
Kubranisa Melike_elanur benim kızım da 8 buçuk aylık aventin pipetli biberonuyla gayet rahat içiyor. Hatta ben ilk deneme amaçlı öylesine vermiştim eline hemen alıştı. Şu anda aşk yaşıyor onunla 😂
Papatya Zeke ben 10. Ayda başladım eline vermeye ilk zamanlar ayarlayamıyordu boğazına kaçıyordu, şimdi içebiliyor artık. Şuan indirimde alıcaksanız kaçırmayın ☺️☺️
Serene [silindi] 9.ayda bebeğinizi nasıl alıştırdınız pipetliye? Benim oğlum da 9 aylık içebilir mi diye tereddüt ediyorum varsa öneriniz sevinirim
Sariballim Melike_elanur e bebekden 50 tlye aldım ama suan indirimde bence kacırmayın internet sitesinden almıstım suanda 40 tl