HaticeClk Zumeyran ben ilk zamanlar kullandım bebeğime ama benim bebeğimde çok fazla kabızlık ve gaz yaptı bence mama bebekten bebeğe değişiklik gösteren bişey şuan aptamil kullanıyorum memnunum
Umii Zumeyran ben kizima bebelac gold kullanıyorum fena degil kizim cok severek içmiyor suan elimde 2000kg ya yakin var bitince sma ya gecicem onceden onu kullaniyirduk bebelac acayip zamlandi sma daha iyi bence
Huriyek Zumeyran ben bebeğime normalde sma kullanıyorum ve harika bir mama, arkadaşım bebeğine bebelac almış içmemiş bana vermişti bebeğime kullandım ama hiç içimden gelmeyerek kullandım hatta sonunu çöpe attım çok kotu bir mama bence gözlemlediğim kadari ile
Uyumsuzz Aptamil kullanırken bebeğim direk kakasını yapıyordu içer içmez. bebelac kullanıyorum 1 aydır içer içmez yapmıyor ama 1 saat sonra filan yapıyor ben memnunum bi zararını görmedim
YadeKaradag Zumeyran bende kullandım ama kızımı ishal yaptı her mama farklı etki gösterebiliyor Sma gaz yaptı Hipp sevmedi ama en kalitelisi bence Hipp en son Aptamili çok sevdi sindirim ve gaz problemi yaşamadık
Sumoo Hipp kullanan var mı acaba , şuan Aptamil kullanıyorum, hipp i önerdi bı çok kişi kullanan var mı aranızda
Bebegimm1 Sumoo hipp combiotic kullandim 4 ay cok guzel bir mama sirf fiyatindan dolayi bebelac gold a gecmistim ikiside guzel ama fiyati uygun olsaydi hipple devam ederdim
Mervearas19 Sumoo ben hipp kullandım ilk etapta kasım kasım kasıldı oğlum hemen bebelaca geçtik ben memnunum bebelac nutrkonfor kullanıyorum
Zumeyran Bebegimm1 Bende aptamil kullanıyorum hem fiyat hemde bulamıyoruz o yüzden bebelac düsunüyorum
a_burcu_bur Zumeyran smayla başlayıp Bebelac golda geçmiştik. İki aydır falan kullanıyoruz. Gayet de memnunum. Gaz problemi olmadı.