2 yaş anneleri dertleşme postu olsun zira benim çok ihtiyacım var. 😔
Kızım 25 aylık bazen oturup ağlayasım geliyor ve çoğu zaman sadece benim kızımın böyle oldugunu düşünüyorum. Bir kere aşırı hareketli bir çocuk 2 tane erkek yiğenim var biri 4 diğeri 20 aylık ikisini de hizaya getiriyor resmen 🤦♀️ bende babası da çok ilgiliyiz zaten gurbetteyiz 2 ay öncesine kadar her şeyimiz her anımız hep birlikteydi şimdi bir kardeşi oldu 2 aylık ondan mıdır bilmiyorum iyice huysuzlaştı. Sürekli bağırıyor çığlık atıyor ama öyle bir iki kez değil gün boyu böyle. Dışarı çıkıyoruz yada bir parka gidiyoruz diyelim asla durmuyor. Kafe yada kapalı yer hiç gidemiyoruz. Her şeyi kırmaktan mutlu oluyor nerdeyse bütün oyuncakları kırık çoğunu attık zaten. Sürekli ısırmaya çalışıyor. Evde hep bişeylere dahil etmeye çalışıyorum, fırsat buldukça oyun oynuyoruz, boya yapıyoruz akşam zaten babası yatana kadar onunla oynuyor ama nedense hiç memnun edemiyoruz. Geçen hastaneye gittik onunla yaşıt 3 4 tane çocuk var bakıyorum hepsi annesinin yanında oturuyor bizimkinin totosu sandalye yüzü görmüyor evde de 1 sn bile oturdugunu bilmem. İstediği bir şey olmasın hemen kendini yere atıyor basıyor çığlığı. 20 aylık olana kadar hiç TV izlemedim şimdi sabahları artık bagırıp çağırmasın diye TV açıyorum 1 2 saat. Nereye gitsek bu hiç durmuyor sen nasıl başa çıkıyorsun vs diyorlar. Gece uyumaması 1 saatte bir kalkıp gelmesi de cabası. Bazı durumlarda gerçekten ne yapacağım nasıl davranacağım şaşırıyorum 🥺