minnosunannesi06 Kizlar gratisten fondoten alip kullanan var mi memnun kaldiginiz cildim karma hemn sivilcelemme yapiyor onerecegijiz fondoten var ki gratis ten
GiybetReis minnosunannesi06 zibilyon çeşit kullandım. Bi ton paralar bayıldıgımda oldu. Es kaza bir gün lorealinkini aldım. Bayıldımmm. O kadar fresh bi görüntü veriyor ki..
haticeey minnosunannesi06 ben beaulisinkini aldım geçen beğendim 3 tonu var genel anlamda iyi beğendim 🙏🏻💚
haticeey minnosunannesi06 bana yapmadı benim cildim kuru ama belki sizde farklı olabilir. Ama benim gratis dışında bir tavsiyem olursa oda loreal true match fondöten 🌟👍🏻
GiybetReis minnosunannesi06 bu seri kuzum. Fiyatıda aşırı uygun. Ben ilk çaresiz kaldım da aldım daha önce mac kullanıyordum. tatildeydim birşey bulamamıştım. 2 sene önce felan. Şimdi bağımlısı oldum😅 Loreal Paris Infaillible 24H Fondöten 020 Ivory https://www.hepsiburada.com/loreal-paris-infaillible-24h-fondten-020-ivory-p-HBCV000005H387?magaza=DORUK+HED%C4%B0YEL%C4%B0K&url_src=ios-product-detail
minnosunannesi06 DamlaDorukhan sivilce vs yapouyor mu kuzu bu cildim cok sey ya hemen azicik sureem satinde sivilce cikiyor bende
cileklicheesecake minnosunannesi06 ben missha nın bb sini kullanıyorum bir de normal kalıcı bir mac fondötenim var ikisindende çok memnunum
Tweetyy minnosunannesi06 note un bb kremini öneririm. Hem pürüzsüz hem kurutmuyor yaglandirmiyor, fondoten gibi oluyor yüzde.