busraer Merhabalar kızlar bebeğim 10 aylık boğaz enfeksiyonu olmuş ateşide düşmüyor düşünce tekrar yükseliyor evde doğal verebileceğim şeyler neler doktor antibiyotik ve dolven verdi boğaz içindde verebileceğim şeyler ne olabilir
Burcinn3 busraer geçmiş olsun öncelikle. Ben ılık ıhlamur vermiştim bal ile birlikte ama bebeğiniz 1 yaşında değil daha siz bal vermeyin ılık ıhlamur içirebilirsiniz. Boğazları yumuşar en azından
DefneBuket busraer çok geçmiş olsun antibiyotik kullanmalısın düzenli olarak benim de kızım öyle olmuştu evde doğal olarak zeytin yağı ve karabiberi ısıttım gazlı bez ve pamuğa sardım ılık bir şekilde döşüne koydum sabah akşam ayrıca vikis ile ayaklarının altını yağladım ıhlamur nane limon ılık bi şekilde içirdim her sabahta pekmez içirdim 🌸
Eccceeee Pekmezle tereyagini kaynat içine bı kaç damla limon sık öksürüğü varsa geçirir boğazını da yumuşatır.Ates içinde ayaklarına limon suyu sür.Ya da zeytinyağı sarımsak kürü yap birebir.internette var nasıl yapacağın geçmiş olsun canım
busraer Eccceeee dün limonuda denedim şuanda o sarımsak kürünüde yaptım ama pekmezi duymadım farkeder mi hangi pekmez olduğu
Melis14 9 aylık 4 gündür düşmüyor 41.5 görüyor acile gidip geldim 4 gündür eve geliyorum tekrar yükseliyor