Senayli Tugce- çok çok menmunım aldığımdan beri bir kez fırın açmadım aklınıza gelecek herşeyi maksimum 20 dk yapıyor kek poğaça kurabiye pizza dahil..
Mommysharkdoodoodoodoo Tugce- ben çok istiyordum ama kullanıcı yorumlarında uzun süreli kullanımda soğuk üflediği bozulduğu yazıyor diye vaz geçtim
Noname21 Senayli kurabiye kem falan da mı yapıyor. Acaba mikro dalga teknolojisi mi. Tamam yapiyor ama acaba zararli olabilir mi
mummy kirmizibasliklikiz_ ben de bazı Instagram fenomenlerinde gördüm aşırı güzel duruyor ama biraz pahalı 😔
Senayli kirmizibasliklikiz_ valla yapıyor bende cok şaşkınım ama inanılmaz bir şey yap kullanmıyorum artık ordan bi tasarruf zaten müthiş bişey
BugsBunnyy mummy haslama ile hic alakasi yok kizartma gibi oluyor bn hic yag koymuyorum citir citir oluyor firinda daha haslama oluyodu
Senayli mummy buzlu suda patatesi 10 dk bekletirseniz yağsız mis gibi oluyor hazır dondurulmuş patates daha güzel oluyor hatta
Aysun1981 bende çok memnunum. kasım ayında indirimden almıştım, aynı model iki katına çıkmış şu anda 🥺
Noname21 BugsBunnyy tam olarak işlevi ne. Sen malzemeleri atıyorsun o lezzetli mi pişiriyor eger öyleyse çok iyiymis😀
BugsBunnyy Noname21 benim icin en onemli islevi az yagli lezzetli yapmasi ve yaptigim seylerin etrafa sicramamasi kofte biber tavuk et balik kizartmalarinda ozellikle. Gercekten az yag ile kizartma etkisi goruyor kisa surede yapiyor firina göre Sulu yemek değil olayi aslinda cok
Noname21 BugsBunnyy he anladım Kabak patlıcan falan da kizartiyormus. Biz bunları genelde yazın yiyoruz. Patates firinda yapıyorum ama çıtır olmuyor. Zaten başka da kızartma yapmam ben. Yaza alabilirim ama 4000 olmus pahaliymis
BugsBunnyy Noname21 kofte tavuk mucver balik et vs de yapiliyor borek kek vs de. bende mevsiminde sebze meyve yerim.bubarada mikrodalga mantigi degil o su parcaciklarinin birbirine carptirarak isitiyor aslinda onun zararli olduguda efsane gibi bir sey ayrintili okumustum simdi net aklimda degil.