Melikeeeecansuu Grıp olmustum yemek yıyemıyordum yanı yesemde tt alamıyordum iştahım gıtmıstı. Tartıldım şuan hatta yanlıstır dıye tartıyı 3 4 yere koyup tartıldım🤣 70den 67e düşmüşüm 3 kılo vermısım cok sasırdım ıyıkı grıp olmusmuyum dıyım nedım🤣
dinle_beni_bi Melikeeeecansuu bende griple 3 kilo verdim. O kadar diyet yaptım verememiştim. Ama gene de Allah ağzımızın tadını bozmasın ☺️☺️ tat koku alamamak kötüymüş öğrenmiş oldum
Melikeeeecansuu dinle_beni_bi evet canım bende oyleyım vurıs degılım ama tat koku alamıyorum nasıl bırsey anlamadım ınankı
dinle_beni_bi Melikeeeecansuu ben de anlamadım. Bir yerden iyi oldu bir yerden de kötü. Tat koku gitti kötüydü. Kilo vermek iyiydi☺️
dinle_beni_bi Melikeeeecansuu tam anlamıyla değil. Biraz koku alabiliyorum. Biraz da tat almaya başladım. Ama iştah kalmadı pek.
dinle_beni_bi Melikeeeecansuu bir de bende anlık bilinç kaybı gibi birşey var. Bir anda boşlukta hissediyorum kendimi. Baş dönmesi yaşıyorum hâlâ. Bunun da iştahla ilişkisi olduğunu düşünüyorum