Aysedemirrrrr 6 aylık oğlum durmadan bağırıyor. Ama hiç susmuyor bağırmaktan yemek yemiyor uyumuyor. Sabrım kalmadı. Sabah 5te yattı 8de kalktı ve sürekli uyandı hala uyumadı kafayı yemek üzereyim ne yapabilirim normal mi böyle olması geçer mi
Srnsrnsrn Aysedemirrrrr çığlığına fazla tepki verme zor ama tepkisiz kal çünkü sen tepki verdikçe bağırmaya teşvik ediyorsun aslında. Bizimkinde de vardı o aylarda ki ben tepkisiz kalmadım onun gibi çığlık attım güldüm falan bir iki öyle oyuna çevirdik sonra kendiliğinden bıraktı şimdi 9 aylık yine başladı😂 bu sefer oyundan değil istemediği bişey olunca çığlık atıyor 🤦🏼♀️
Makaron_88 Aysedemirrrrr aslında çığlık atması bize kötü gelebiliyor ama onlar için güzel bir gelişimin parçası seslerini tanıyorlar keşfediyorlarki böyle böyle heceler çıkıcak minik ağızlarından
Aysedemirrrrr Makaron_88 ya o kadar zorlanıyorum ki yani böyle sinirden böyle çığlık atarak ağlayasım geliyor ki çoğu zaman oluyor yani korkuyorum artık bu kadar çığlık atıyor hasta olucak diye