ezgicomert Merhaba kızlar🌸 oğlum nerdeyse 11 aylık. Kendimce burda okuduklarımla bi düzen oluşturmaya çalıştım. Sabah 8-8.30 gibi kalkıyor akşamda 9buçuk enn geç 10da uyuyor. Tabiki aralarında 2 uyku daha uyuyor özetle böyle yani. Ama bugün ilk defa 10 da kalktı ben şok😄 dişten dolayı sanırım iki üç gündür tam uykusunu alamıyordu ondan oldu heralde. Neyse şimdi bu çocuk 10da uyandı ya sadece bu günlük öğlen tek uyku yaptırsam sorun olur mu sizce?? Normalde en son uykusundan 5te uyanıyordu. Ya da ne yapsam bi akıl verin hele bacılar❤️
MrymC__ ezgicomert uykudan cok anlamiyorum bende kendimce düzene sokmaya calisiyorum 😄 ben 1 yasindan beri öglen tek uykuya uyutuyorum öglen en gec 12-1 de uyutuyorum 2-3 saat aksamda en gec 9 da uyumus oluyor sabah 7 de kalkiyor bazen 8 buluyor ama 8,30 olmamasina dikkat ediyorum. bir kac gün önce iki kere ögle uykusu yapti ve gece 11 de zor uyutum 😣 yavas yavas düzene sokmaya calişiyorum hem uyku saati hem sallama biraktirmak ☺️
Yalnizanne_06 ezgicomert merhaba canim maşallah cok güzel uyumuş 😄 o yüzden iki uyku yapamaz bugün tek uyku ideal öğleden sonra 1 2 gibi uyursa onuda 2 2 buçuk saat civarı uyursa ona yeter akşam erkenden de uyur inşallah 🌼
ezgicomert MrymC__ alışmış o zaman sizinki tek uykuya 15 aydan önce tek uyku yaptırmamak gerekli diye okumuşum ama bilmiyorum🤷🏻♀️ Benimde bi sonraki sallamayı düzene sokmak hayatımızdan tamamen çıkartmak olucak😄 başarılı olursunuz sizde umarım💪🏻
Aezgi 10 da kalktıysa 1 gibi uyutun tek uyku yapın daha iyi olur aksamda uykusu gelir daha kesintisiz uyur
ezgicomert matmazel_ yok canım nerdee🤦🏻♀️ Bi kere mama için uyanıyor bi iki kerede sebepsiz uyanıyor😄
matmazel_ ezgicomert yine iyi yirmi aylık oğlum mama yok emzirme yok daha bi gün ful gece uyumadı sağolsun
e1if ezgicomert bırak iki uyku yapsın gece uykusuna da geç uyicak haliyle, yarın erken uyandır saatinde, uyandığı, yattığı saat düzenli olsun, benşm gibi uğraşma sonra 😳
ezgicomert Zlm artık geçti sanırım tek uyku uyuyacak çünkü daha uyumadı 2de uyusa ikinci uyku için zaten geç olucak🤦🏻♀️
Birceninannesi ezgicomert tek uyku yaptırırsanız akşam erken uyutmalısınız çünkü geç ve yorgun uyursa hem uykuya direnir hem de gece çok kalkar. Yorgun uyutulan bebekler kaliteli uyuyamıyo malesef. Benim 15 aylık kızım ne zamn tek uyku yapsa o gece burnumdan geliyo😅 2 uyku yaptırın ama ilki 45 dk kadar olsun sonra uyandırın ki 2.uykuyu da yapabilsin. 2.uykuyu da duruma göre 45dk-1 saat kadar yaptırın akşam yine aynı saatinde uyusun düzeni bozulmasın🌸
ezgicomert Birceninannesi ama şuan daha uyumadı 2de uyusa mesela 45 dakika sonra kaldırsam bi daha 3 3buçuk saat sonra anca uyuyacak sonra uyanması falan geç olmaz mı iyice kararsız kaldım🤷🏻♀️
ezgicomert e1if ama daha uyumadı 2de uyusa uyanması etmesi ikinci uyku için zaman kalmayacak çünkü 5ten sonra uyutmuyorum🤷🏻♀️