Minik-kus Merhaba kızlar Leslie başladım 4 gün oluyor bununla kilo veren varmı ve neye göre yapıyorsunuz yani bı programiniz varmı
balyanakannesiiiii Minik-kus ben 2 ayda 10 kilo vermiştim canım leslie 2 sene önce şimdi tekrar yapıyorum
Zeyynep Minik-kus ben bi 2 kere yaptım güzel terletiyo yediklerine dikkat edersen mutlaka verirsin leslie ile birlikte bende online spora başladım 5 6 gün önce bakalım inş sonuç iyi olur
Yagmursonrasitoprakkokusu Minik-kus sadece leslie yetmez, boğazı da tutmak lazım. Ben yaptım fakat boğazımı çok tutamadığım için etki göremedim pek 😂
Minik-kus momy_16 bende 4 gün oluyor başlayalı baya terliyorum yediklerini de dikkat ediyorum ama inşallah veririm
Minik-kus Yagmursonrasitoprakkokusu dikkat ediyorum yediklerime de tatlıyı kestim artık çok canım isterse eğer emziriyorum çünkü bı dilim sadece bitter çikolata yiyorum üç gündür hiç tatlı yemedim ilk defa bugün bı dilim Kare sadece bitter yemeyi düşünüyorum ekmek kestim onun yerine tam buğday ekmeği yiyorum kahvaltıda sadece bı dilim bakalım ya inşallah veririm kocamla iddaya girdik ve o beni daha çok hirslandirdi vermem lazım
Yagmursonrasitoprakkokusu Minik-kus o zaman bayağı verirsin. Çünkü gerçekten boğazı tutmak çok önemli, sen de bunu yapabilmişsin zaten