Ozge162 6 aylık oğlum ilk üstten dış çıkardı şu an alt ve üst dişleri çok şişmiş kıpkırmızı olmuş durumda ne uyku uyuyor ne meme emiyor çok ağrısı var belli calpol veriyorum fayda etmiyor yarın öğlen randevusu siz bu süreçte nasıl neler yaptınız.
Yagmurtekin Ozge162 diş jeli kullandık, ekstra olarak karanfilli yağ denedik ama fayda etmedi bize. Pırasa ve soğan da çok işe yaradı
ipekk05 Ozge162 bizde 6 aylığız ve dört gündür aşırı huysuz geceleri hiç uyumuyor normalde kesintisiz uyurdu şimdi gece her saat başı uyanık ateşi çıktı bi kerede bu sabah bi baktım alttan patlatmış bir tane rahatladı sonunda iştahı yerine geldi hemen umarım sizinde biran önce patlarda rahatlar yavrucuk🥲
Ozge162 ipekk05 canım bizimde üstten patlamış inci dişleri olsun inşallah 🤲 Bizim şu an alt ve üst dişleri çok şişmiş durumda
ipekk05 Ozge162 ay inşallah canım benim evet bizimkinin damakları şiş üstten de patlatıcak gibi duruyo artk diş dönemine girdiler çoook zor şu bir haftada çok yıprandım 😩 tetagil diş tozu alıcam ben çok rahatlatıyormuş birazda uyku yapıyormuş bitkiselmiiş